Napoved

Horoskop za soboto, 21. julija

W.Y.
21. 7. 2018, 07.10
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN - Krajši premiki in nova srečanja so vam pisana na kožo. Potrebujete nova doživetja, ki si jih lahko obetate s popoldansko ugodno luno. V ljubezni prav tako ni razlogov za oklevanje.

BIK - O svojih prijateljih vedno govorite izjemno spoštljivo in nikoli ne dovolite, da bi jih kdo zaničeval v vaši prisotnosti. Vedno so vam bili na voljo, ko ste jih potrebovali in vedno vam bodo stali ob strani.

DVOJČKA - Zapravljate preveč energije za nekaj, kar ni več pomembno. Posumili boste, da vam niso povedali resnice. Morda nekoliko pretiravate, zato počakajte, preden se boste razkrili.

RAK - Ko gredo stvari narobe doma, gredo narobe tudi poslovno. Ne delajte se brezbrižne do težav, ki jih imate pred nosom, temveč jim posvetite pozornost. Same od sebe se ne bodo rešile, le povečajo se lahko.

LEV - Ne zapravljajte časa v pričakovanju, da se bo nekaj zgodilo samo od sebe. Malenkosti, s katerimi se ukvarjate, so samo ovinek okoli resničnega problema.

DEVICA - Preveč ste se navezali na neko zamisel, ki ni prav najboljša, kar bo posebno očitno na zasebnem področju. Popoldanski premor vam koristi tudi za to, da se odločite.

TEHTNICA - Priznali si boste, da trenutno ne najdete moči za novosti. V resnici vam ustreza, da vas za zdaj razbremenijo. V ljubezni se varujte pred uničevalnim ljubosumjem, ki vam prav nič ne pomaga.

ŠKORPIJON - Dan boste želeli preživeti ustvarjalno. Po značaju ste bolj dinamični kot statični, zato vas enoličnost in nedejavnost spravljata v obup. Obstaja možnost, da se boste udeležili celodnevnega izleta.

STRELEC - Če boste iskali dlako v jajcu, boste gotovo nekaj izbrskali. Morda bi bilo bolje, da tega vendarle ne počnete, saj bi se navsezadnje tudi pri vas lahko kaj našlo.

KOZOROG - Tradicija se vas ne bo ravno globoko dotaknila, zanimale vas bodo drugačne globine in intimna povezanost s partnerjem. Najmanj, kar boste pričakovali, bo veliko strasti in uživanja v bližini.

VODNAR - V partnerskem odnosu niste zaletavi, ampak vas vodi razum. Na lastni koži ste občutili, kako neuresničena ljubezen boli in ne želite, da se vam preteklosti ponovno pripeti.

RIBI - Razmerje bo na preizkušnji, tudi zato, ker na vse skupaj gledate skozi prizmo le lastnih čustev in doživetij in se nikakor ne vživljate dovolj v to, kar se dogaja na drugi strani.