Astro

Horoskop za sredo, 18. julija

W.Y.
18. 7. 2018, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia

OVEN - Hitro se boste morali znajti, a na napredovanje ne računajte, če ne boste opravili s preteklimi obveznostmi. Če je ostalo nekaj nedokončanega ali nedorečenega, je čas, da napravite red.

BIK - Pazite z denarjem, navidezno niste preveč zainteresirani, toda obenem se zavedate, da so se stroški povečali. V ljubezni ste zadržani, povsem po nepotrebnem, saj je resnica na dlani.

DVOJČKA - Obilica romantike v ljubezni vas bo dobesedno polepšala. Na delovnem mestu boste v veliki meri nihali in se s težavo odločili kaj bi bilo resnično dobro spremeniti.

RAK - Izvirnost vas vodi k pravim rešitvam. Poskusite narediti nekaj, kar je le izid trenutnega vzgiba. Glede ljubezni se lahko posvetujete s številnimi, vendar boste na koncu upoštevali le svoje želje.

LEV - Obeta se povečana dinamika v neki večji skupini ljudi, kjer se lahko znajdete na vrhu. Na pravilen način boste povedali svoje mnenje, ki ga bodo tokrat tudi poslušali.

DEVICA - Čeprav vam je nekdo zelo simpatičen, mu še ne dovolite, da se vas popolnoma dotakne. Vezani pa boste nocoj komaj krotili svoje strasti, kljub utrujenosti.

TEHTNICA - Težko vam bo pozabiti na nekaj, kar še vedno odmeva v vaših mislih. Vseeno poskusite znova, po drugi poti. Ni vse idealno, a lahko se vsekakor konča boljše, kot trenutno kaže.

ŠKORPIJON - Ljubezen bo za vas kot kaplja rose, nežna in čutna. Odprle se vam bodo nove poti pri pridobivanju znanja. Svet duhovnosti vam bo v pomoč pri osebni rasti.

STRELEC - Niste dovolj zbrani, izgubljate nekaj časa. Poskusite se vsekakor držati nekega urnika in vrstnega reda, tudi za ceno, da se boste hitreje prebili v ospredje.

KOZOROG - Odgovorno boste naredili tiste naloge katere bodo nujne obveznosti. Napredek bo zaznamovan na osebni in službeni ravni. Do neke mere boste ujeti v svoj labirint.

VODNAR - Lahko ste zadovoljni s sedanjo službo, četudi finančno niste najmočnejši. Vedite, da boste z razgibano kariero oblikovali svojo samozavest. Svoje potenciale razvijate v pravo smer, s tem pa tudi samopodobo.

RIBI - Danes boste zelo ustvarjalni. Če niste srečni z ljubljeno osebo, se rešite strahu, kaj bo z vami, če boste ostali sami. Nekaj je treba spremeniti, prav zaradi vas samih.