OVEN - Veliko ste se naučili od svojih sodelavcev in danes si lahko priznate, da bi tudi vi lahko vodili ekipo. Če ste še vedno samski, potem si brez moralnih zadržkov privoščite avanturo.

BIK - Odločili se boste in naredili nekaj novega, drugačnega. V vaše življenje bodo prihajali mlajši ljudje. V ljubezni bo izpostavljena iskrenost in to, da se boste odkrito pogovorili o svojih dvomih.

DVOJČKA - Nočete se preveč izpostavljati, predobro se spominjate določene negativne izkušnje. Priznati si morate, da ste vsekakor izredno občutljivi. Poskrbite tudi za svoje zdravje.

RAK - Danes ne boste preveč razmišljali, ampak se boste med dvema možnostma raje odločili za tisto, ki vam ponuja večjo prednost. Samozavest vas bo naredila zelo privlačne, nasmešek vam bo odpiral vsa vrata.

LEV - Igra usode se bo obrnila v vašo korist. Globoko v sebi boste poiskali energijo, potrebno za razna soočenja. Prijatelji bodo tisti, kateri vam bodo pokazali prave rešitve.

DEVICA - Nekdo ne odobrava vaših postopkov, kar vas ne bo preveč motilo, saj ne vidite razloga, da bi kar koli menjali. Le pri delovnih pogajanjih ostanite na preži, odgovor prihaja z zamudo.

TEHTNICA - Pogovorite se o tistem, kar vas moti ali vznemirja. Tako vam bo mnogo lažje in iz ozadja vas bo spremljala navihana sreča. Pred vami je obdobje kreativnosti.

ŠKORPIJON - Znašli se boste pred prelomnico, ko se boste morali odločiti, kaj je za vas pomembno. Ko se boste lotevali svojih projektov, bodite potrpežljivi in praktični. Zavzemite pogajalsko stališče.

STRELEC - Pri delu želite izstopati po znanju in sposobnostih. Ste vročekrvni in borili se boste do zadnjega. Zaljubljeni igrajte danes na odprte karte, vaš partner vas bo preverjal, če slučajno lažete.

KOZOROG - Ljubezen bo prinesla drzne premike na bolje. Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola. Svojo energijo boste znali usmeriti in tako bodo rezultati briljantni.

VODNAR - Danes ste vi tisti, ki boste v službi poskrbeli za pozitivno razpoloženje in akcijo. Sodelavci bodo melanholični, medtem ko bo iz vas kar vrela pozitivna energija.

RIBI - Pomembno bo, da si boste danes svoje občutke zapisovali. Narava bo vir navdiha in sprostitve. V službi bo nekoliko stresno, zato se poskusite usmeriti v harmonično vzdušje.