Napoved

Horoskop za ponedeljek, 16. julija

W.Y.
16. 7. 2018, 06.10
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia

OVEN- Danes se vam lahko zgodi, da se boste počutili nemočne, saj bodo vsi drugi bolj intenzivno zagovarjali svoja mnenja in interese. Proti popoldnevu se vam bodo končno prilagodili.

BIK-Uspelo vam bo dokončati pomembno zadevo, ponosni boste nase. Nekdo vam prinaša srečo in spremlja vaju veliko pozitivne energije, čeprav določenih zadev še vedno ne razumete.

DVOJČKA- Današnji dan bo nekoliko stresen in hkrati strasten. Nekdo vas je močno prizadel, vendar opravičila ne pričakujte. Enostavno se umaknite stran in nadaljujte po svoje.

RAK-Pri delu vam bo mogoče nekdo dopoldne stopil na prste. Preden se podate v protinapad, se prepričajte, kakšni so njegovi skriti nameni. Nikar ne sodite prehitro.

LEV-Imeli boste dovolj časa za predah in premislek, kako naprej. Pazite, posebno z elektronskimi sporočili in pomembno dokumentacijo. Včasih se raje držite klasičnih metod, tokrat pa sprejmite novosti.

DEVICA- Označevali vas bosta jeklena volja in samozavest. Toda kljub vsemu bo v današnjem dnevu po zvezdnih namigih izpostavljena diplomacija. V ljubezni bo delovala vaša domišljija.

TEHTNICA-Vaš položaj v karieri se bo izboljšal, le ostanite strpni in ne razkrivajte vseh adutov. V ljubezni ste nemirni. Neko srečanje se bo končalo drugače, kot ste upali, prvi korak pa se vam bo vsekakor obrestoval.

ŠKORPIJON-Čustveno življenje bo podobno gugalnici in od vas bo odvisno, kaj se boste odločili. Odvečno energijo bo moč uporabiti pri športnih aktivnostih, kjer boste blesteli.

STRELEC-Pozorno prisluhnite, saj se vam bo to vsekakor obrestovalo, ne glede na to, ali vas zanima ljubezenski ali poslovni cilj. Nekako slutite, da se bo končalo v vašo korist, zato vztrajajte.

KOZOROG- Popaziti boste morali na svoje zdravje in telo. Vaše misli v današnjem dnevu bolj negativne in zmedene. Po drugi strani boste imeli ogromno dela in delavnih obveznosti.

VODNAR-Pričakujete preveč, posebno od partnerja ali prijatelja, ki ima vendarle svoj temperament in ne more slediti vsem vašim zamislim. Glede službe se držite jasnih navodil.

RIBI- Z ljubezenskim partnerjem vas povezuje neka posebna karma in težko se boste umaknili iz čudnega položaja. V vajinem odnosu so trenutki sreče redki, zato se jih vedno znova veselite.