napoved

Horoskop za nedeljo, 15. julija

W.Y.
15. 7. 2018, 06.16
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Marsičesa še ne veste. Nove informacije bodo kar deževale, ne boste si mogli vseh zapomniti. Sami se boste morali odločiti, kaj je ta trenutek najbolj pomembno.

BIK-Sicer boste danes zelo pogumni, a dlje kot do osvajanja ne bo prišlo, kar pa vas kljub vsemu ne sme vreči iz tira. Vezanim se bo zahotelo novih radosti in novih osvajanj.

DVOJČKA-Nič se ne bo odvijalo po načrtih, vendar boste znali uživati v tem. Nenehno boste v gibanju, polni boste energije zaradi novih izzivov in samozavestni.

RAK- Ne pretiravajte, če so se pojavile kakšne skrbi glede zdravja. Nekaj več možnosti je, da bi stara poškodba ali alergija po dolgem času zopet opozorila nase.

LEV-V družinskem okolju je situacija nekoliko zmedena, zato raje ostanite v družbi prijateljev. Zaljubljeni pa sporočite svojemu partnerju, da boste večer preživeli z njim.

DEVICA-Danes bodo morda okoli vas nastala trenja, da pri najboljši volji ne boste mogli razmišljati. Ljubezen se bo razvijala počasi, vendar stabilno.

TEHTNICA-Pri vezanih bo prihajalo do prepirov, saj se vaše želje ne bodo ujemale s partnerjevimi. Oba bosta čutila napetost, a večer bo že prijetnejši in bolj sproščen.

ŠKORPIJON-Ne potrebujete potrditve od drugih, da bi se lahko lotili uresničevanja neke svoje želje. Veliko pomembnejše vprašanje je, če vam finance to omogočajo.

STRELEC- Čas je za spremembe, vaš pogum vas lahko vodi v nov ljubezenski odnos. Le sprostiti se bo potrebno in se malce odtrgati od svojih začrtanih obveznosti.

KOZOROG-Če imate občutek, da se vas nekaj loteva, imate najbrž prav. Povečane bodo tako psihične kot fizične obremenitve, zato ne bo narobe, če popoldan preživite doma.

VODNAR- V današnjih večernih urah pričakujte presenečenje, ki vam ga bo pripravil vaš partner. Bodite bolj samozavestni in se zavedajte, da vam vse to pripada.

RIBI- Zaradi hitrih sprememb boste težko sledili, kaj se dogaja z vašimi načrti. Morda bi morali ustaviti, kar pač lahko. Ugotovite, zakaj je do vsega tega prišlo.