Napoved

Horoskop za petek, 13. julija

W.Y.
13. 7. 2018, 06.20
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Sledili boste svoji domišljiji. Pogum se bo potreboval le na delovnem mestu. Narediti boste morali pomemben načrt in ugotoviti, kdo vašo pomoč zares potrebuje.

BIK-V nenehnem hitenju se boste šele na pol poti spomnili, kaj vse ste pozabili. Lahko poskrbite vsaj za to, da boste zadeve za silo rešili in zgladili, tudi s partnerjem.

DVOJČKA- Danes boste zelo razposajeni, kar bo odlično vplivalo tudi na vašo okolico. Ukvarjali se boste predvsem s stvarmi, ki vas navdihujejo in sproščajo.

RAK-Ponavljajo se stvari, srečujete obraze, ki vam ne ponujajo miru. Pazite, zlasti če se ukvarjate z zahtevnejšim delom. Razhajanja bodo velika, tudi glede urnikov in financ.

LEV- Imate dovolj časa za vse, zato ni nikakršnega razloga, da bi si nekaj po nepotrebnem zapletali. Tudi draga oseba upravičeno zahteva, da ji prisluhnete, vaše misli pa uhajajo na drugo stran.

DEVICA- Na poklicni poti težite k raznolikemu delu. Danes popoldne boste precej igrivega duha. Ob večernih uricah se boste odpravili na pijačo z najboljšim prijateljem.

TEHTNICA- Včasih je treba razmišljati bolj intuitivno, da bi lahko znali ukrepati. Ne izogibajte se odprtemu pogovoru, ki bo marsikaj osvetlil drugače, in razčistite s starimi čustvenimi zamerami.

ŠKORPIJON-Bistveno vlogo bodo igrali komunikacija in določeni intelektualni izzivi. Čas bo primeren za razne izlete. Temeljit napredek bo tudi na ljubezenskem področju.

STRELEC-Zaupanje si bo treba zaslužiti, zato delujte pošteno, brez fige v žepu. Dan bo olajšal poslovne odločitve in prinesel prve uspešne znake dobrega poslovanja.

KOZOROG-Ne bodite med tistimi, ki vedno znova ponavljajo stare napake, v praznem upanju, da bo tokrat drugače. Tako glede poslov kot doma se pravočasno dogovorite, da ne bo nesoglasij.

VODNAR- Nekdo je izredno navezan na vas, čeprav ste o tem morda podvomili. Zato boste tokrat storili toliko več, da bi ta odnos ohranili. Lahko se lotite tudi izpopolnjevanja.

RIBI- Na poslovnem in finančnem področju niste strahopetni. Vedno tvegate, čeprav še niste dozoreli. Pogosto vas skrbi za zdravje, vendar ni tokrat nič hujšega na vidiku.