Napoved

Horoskop za ponedeljek, 9. julija

W.Y.
9. 7. 2018, 06.10
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Na preizkušnji bo danes vaša iskrenost. To bo nujno potrebno, da bi lahko ostali na določenem položaju ali v določenem naletu. Takoj boste prepoznali nekoga, ki vam nekaj skriva.

BIK- V današnjem dnevu se boste navduševali za vse, česar še niste poskusili. Vztrajni ravno ne boste, vaš interes bo nihal med romantiko in čustveno zelo hladnimi odnosi.

DVOJČKA- Dan, ki bo namenjen predvsem razmišljanju o temu, kako bi si lahko vzeli več prostega časa in odvihrali v mesto vam bo preprosto všeč, saj se bo vse vrtelo v pravi smeri.

RAK-Pretirano pesimistični boste. V vsem, kar vam bo prekrižalo pot, boste ugledali kako potencialno nevarnost ali krivico. Čas je da se usmerite v bolj pozitivno razmišljanje.

LEV-Danes bo zelo materialno usmerjen dan. Počeli boste tisto, kar že nekaj časa niste in kar vam bo pognalo kri po žilah. V nečemu boste celo nekoliko pretiravali.

DEVICA- Znašli se boste na razpotju, ki vam bo pokazalo kje so pravzaprav težave. Dobro boste izbrali in lahko bi preko te odločitve v vašo denarnico prišlo nekaj denarja. Vsekakor boste na koncu dneva zadovoljni.

TEHTNICA- Dan z dobrim vplivom planetov bo sicer pozitiven, vendar vas bodo ves čas preganjali opravki, ki bi jih najraje preložili, saj vam bodo ukradli preveč vaše dragocene energije.

ŠKORPIJON-Občutek boste imeli, da imate vse pod kontrolo ter da se vam lahko zgodijo le lepe stvari. Danes vas čaka prijeten premik, uživanje in sproščeno vzdušje.

STRELEC-Povsod okoli sebe boste našli možnosti, ki vas lahko potisnejo precej naprej pred druge. Vašo obljubo nekomu boste izpolnili. Sledijo tudi nakupi, ki vam bodo zelo všeč.

KOZOROG- Še je čas, da zgladite morebitne nesporazume, ki so nastali tekom vašega zanikanja in počasi boste končno našli prave besede, ki vam bodo pomagale. Poskušajte se odkupiti!

VODNAR-Danes boste zelo trmasti. Z natančnim pogledom boste pregledovali vse potrebno, da bi se pri denarju končno kaj premaknilo. Ostali boste na realnih tleh.

RIBI- Luna, ki bo prisotna danes vam prinaša nekaj novih začetkov, ki si jih boste pričarali sami, saj boste imeli ves čas občutek, da ne smete sedeti na mestu.