Napoved

Horoskop za nedeljo, 8. julija

W.Y.
8. 7. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Glede na to, da ste se v zadnjem času dobro pripravili na določena soočenja, vas bodo sedaj pustili na miru, tudi tisti, ki od vas ves čas nekaj pričakujejo.

BIK- V današnjem dnevu se bo na več področjih veliko dogajalo. Vsepovsod bo veliko hrupa in smeha in vi se boste z lahkoto vključili v situacije.

DVOJČKA- Želeli si boste manjših novosti na srčnem področju, saj ste od obstoječih situacij že pošteno utrujeni. Čas je da začnete bolj gledati nase in si privoščite nekaj prijetnega.

RAK- Zaradi vpliva planetov bo današnji dan namenjen avanturam in razmišljanju o potovanjih v daljne dežele. Če jih ne morete uresničiti, si jih vsaj pričarajte v mislih.

LEV-Danes se boste odločili, da popravite neke določene napake iz preteklosti. Ob tem ne dovolite, da zapadete v pesimizem in da vas zapusti potrpljenje. Dvignite glavo.

DEVICA-V ljubezni se bo dogajalo nekaj kar vas bo vznemirjalo, saj bo to za vas novost. Svoje občutke zaupajte partnerju in se odkrito pogovorite o vajinem razmerju.

TEHTNICA- Danes si boste privoščili počitek, morda lenarjenje, v vsakem primeru pa to, kar dejansko potrebujete. Skrivnosti nastajajo in se razblinjajo. Nekaj jih poznate in te boste močno skrivali.

ŠKORPIJON- Glejte na vse skupaj bolj optimistično, jutri je zopet nov dan! Nekoliko boste razočarani, saj se dan nikakor ne bo odvil tako kot ste pričakovali. Le večer bo sproščen.

STRELEC- Zaradi prijetne lune bo danes vaše življenje polno optimizma, humorja in dobre volje. Lahko se vam celo zgodi, da boste ves dan v središču pozornosti.

KOZOROG-Pošteno ste že utrujeni od dogajanja v odnosu s partnerjem, a ne veste, kaj bi storili, da bi vpeljali potrebne spremembe. Morda vam sploh ni potrebno narediti ničesar, le poskrbite, da ne se boste zapostavljali.

VODNAR- Danes boste v dopoldanskih urah nekoliko nestrpni. Ves čas se vam bo nekam mudilo. V večernih urah bo čas za romantiko in simpatične pogovore.

RIBI- Potrudite se, da se bo odnos vsaj malce izboljšal in vsekakor ne poslabšal. Mogoče vam zaradi vsega nabranega stresa utegne ponagajati želodec, kar pa bo na srečo samo kratkotrajna bolečina.