Napoved

Horoskop za soboto, 7. julija

W.Y.
7. 7. 2018, 06.43
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Vaša velikodušnost bo danes na preizkušnji. Že res je, da radi pomagate. Ko pa nekdo to želi izkoristiti, nastane problem. Če vas bo nekdo prosil za denar, opazujte svoje občutke in se šele nato odločite.

BIK- Nekaj težavic bo, čeprav ste še vedno dokaj energični in ste jih pripravljeni reševati brez oklevanja. Kljub vsemu bo zvečer namenjen sproščeni zabavi.

DVOJČKA-Pomembno bo občutiti čustveno toplino v neki družbi, ki vam bo tokrat pisana na kožo. Obojestranski interes za skupen korak pa predstavlja dovolj dober povod za ljubezensko srečo.

RAK- Vaše razpoloženje bo odlično, kup zamisli, ki vam bodo rojile po glavi poskusite tudi udejanjiti. Nekdo vas bo povabil na zmenek, ki bo zelo prijeten.

LEV- Ljubezensko oziroma partnersko življenje boste naselili z dvomi, v vaših mislih pa bo prevladovala negativnost. Nadzorujte vse, kar se vam podi po glavi, predvsem pa pazite, kakšne želje se vam porajajo.

DEVICA- Simpatičnost, ki jo boste danes izžarevali, bo opazil tudi nekdo, ki se vam je še pred kratkim dozdeval zelo hladen in nedostopen. Zadeve se bodo obrnile v pozitivni smeri.

TEHTNICA-V dnevu z ugodnim vplivom lune je velika verjetnost, da se vam javi nekdo, ki je povezan s tujino. Dan bo razigran in vi zadovoljni z določenimi situacijami.

ŠKORPIJON- Še pred kratkim ste bili prepričani, da se vam nekaj ne more zgoditi, vendar boste danes deležni presenečenja in zanimive situacije.

STRELEC-Če ste v dilemi, vprašajte koga za nasvet. Z mislimi se vrtite v krogu, iz katerega boste sami le težko izstopili. Možnost prenagljenih odločitev je v današnjem dnevu povečana.

KOZOROG-Neobremenjeno se boste podali do cilji in želi zmagovalne energije. Zaradi vznemirjenosti, ki jo boste čutili, vam lahko besede uidejo z jezika, v tem primeru se raje zadržite.

VODNAR- Naj se tokrat drugi potrudijo okoli vas. Običajno ste med tistimi, ki skrbijo, da vse teče po načrtih, zdaj pa imate priložnost, da se vloge zamenjajo. V večernih urah boste bolj umirjeni.

RIBI- Razmislite o svojem obnašanju in spremenite, kar se vam zdi potrebno, vse ostalo pa obdržite. V današnjem dnevu se vam bodo pojavljale nepredvidljive zadeve.