Astro

Horoskop za ponedeljek, 25. junija

W.Y.
25. 6. 2018, 06.37
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Osebe iz preteklosti bodo nenadoma pozabljene. Uredite si misli in ne vztrajajte pri stvareh, ki niso donosne in perspektivne. Škoda vašega in tujega čas.

BIK - Pozitiven čas za urejanje poslovnih in čustvenih zadev je pred vami. Sposobni boste narediti črto pred nekaterimi stvarmi, ki so vas do sedaj čustveno in psihično utrujale.

DVOJČKA - Pričakujte povečan pritisk na delovnem mestu, ki bo v današnjem dnevu res nekaj posebnega. Ne glede na vse se vam bo izšlo. Da dosežete svoje se morate za svoje pravice in svoje zahteve postaviti.

RAK - Zaokrožiti in potegniti bo potrebno črto na vašem ljubezenskem področju. Časa za diplomacijo in izmikanje je konec. Končno se boste morali odločiti o pomembni zadevi.

LEV - Naredili boste osebno bilanco. Poslovna previdnost vam bo koristila. Popaziti bo potrebno na zdravje in v naravni obliki telesu dovajati dovolj vitaminov in mineralov.

DEVICA - Druženje z ljudmi se vam bo zdelo čedalje bolj pomembno in zaradi te potrebe boste pripravljeni delo postaviti na drugo mesto. Vse to je v redu, če le ne boste zanemarili svojih obveznosti.

TEHTNICA - Ideje ki so končno dozorele se morajo pokazati, kot ustrezne za nadaljnje izvajanje. S strani sodelavcev boste dobili potrebno podporo in s skupnimi močmi lahko strete še tako trd oreh.

ŠKORPIJON - Večjih sprememb ne pričakujte. Še vedno se boste ukvarjali z nedokončanimi stvarmi in to vam bo razjedalo želodec. Domači trg trenutno ni naklonjen vašim idejam zato se poskusite uveljaviti v tujini.

STRELEC - Sreča vam bo danes še posebno naklonjena. Nekaterim, ki se bodo odločali za krajša potovanja se lahko zgodijo usodna srečanja. Zaneseni v svet ljubezni boste pozabili na delovne obveznosti.

KOZOROG - V današnjem dnevu boste izredno konstruktivni in delavni, kar boste prenesli tudi na ostale ljudi okoli sebe. Prisluhnili bodo nenavadnim idejam in vam z vsem srcem stali ob strani.

VODNAR - Čas bo pokazal ali so stvari, ki vas trenutno tako razžirajo res tako pomembne kot je trenutno videti. Mogoče boste doumeli, da se za malenkosti res ni potrebno preveč obremenjevati.

RIBI - Sledu o kakršni koli bolezni v današnjem dnevu ni pričakovati. Psihičnih naporov ste vajeni in dobro veste, kako jih omiliti ali celo odstraniti.