Astro

Horoskop za nedeljo, 24. junija

W.Y.
24. 6. 2018, 06.53
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Nikakor se ne morete naglo odločiti. Bega vas predvsem vprašanje, kako bi se sploh lotili neke pomembne zadeve ali zapleta. Ostanite mirni, tudi če se vse skupaj dogaja doma.

BIK - Vezani boste danes podvomili v partnerja. Začeli se boste spraševati, ali vam je zvest in ali v vajino razmerje vlaga toliko energije in časa kot vi. Bodite pošteni in ga o tem vprašajte. 

DVOJČKA - Občutek nemoči in utrujenosti, ki vas preganja je posledica prevelike aktivnosti in pomanjkanja vitaminov. Ne trošite energije po nepotrebnem dolgo v noč. Spanec bo pravo zdravilo za vaše tegobe.

RAK - Vezani boste danes tekmovalni. Oba s partnerjem boste nekoliko trmasta, zato bosta razlike težko uskladila. Postavita si skupne cilje in jim sledita. Le na tak način lahko poglobita razmerje. 

LEV - Sledili boste svojim osebnim ambicijam. Zadev ne bo moč pometati pod preprogo. Svojih zastavljenih nalog se boste lotili na aktiven način.

DEVICA - Utegne se zgoditi, da se boste v zadnjem hipu premislili, kar bo nekoga iztirilo, zato se pripravite na besedni dvoboj. Ne dovolite, da bi vas spet premagalo neupravičeno ljubosumje.

TEHTNICA - Danes boste vezani izjemno čustveni. Obstoječe razmerje lahko poglobite in vez med vama s partnerjem bo močnejša. Če ste prepričani, da je to razmerje tisto pravo, potem se vsekakor velja potruditi. 

ŠKORPIJON - Razumevanje bo obojestransko in prežeto z novimi čustvi. V kolikor niste ravno podvrženi novim začetkom, se le osredotočite na sedanjo vezo in vložite nekaj več napora v skupnost.

STRELEC - Pogumno boste stopali naprej po svoji poti. Prijetno bo v družbi, še posebej tam, kjer se bo dogajalo kaj zabavnega. Na domačem področju se bodo zadeve obrnile v vašo korist.

KOZOROG - Ne zavračajte novosti. Prihaja še nekaj zanimivih novic, bodite odprti in pripravljeni na vse, posebno zato, ker bo današnji dan morda zanimivejši od konca tedna, od katerega si obetate nekoliko preveč.

VODNAR - Končno se odpirajo novi horizonti tudi na vašem čustvenem področju. Nekaterim se končno kaže veliko več strpnosti v partnerskih odnosih v katerih je do sedaj vladal pravi kaos.

RIBI - Najprej boste zavrnili pomoč, potem pa vseeno sprejeli vsaj priložnost za pogovor. Ne upirajte se preveč, ker natanko veste, da boste morali vendarle popustiti, posebno če je vpleten nekdo, ki ima prav.