Astro

Horoskop za soboto, 23. junija

W.Y.
23. 6. 2018, 06.46
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Družbe vam tokrat ne bo primanjkovalo, hkrati pa boste utrdili vezo, ki ji je že primanjkovalo malo več dinamike in izzivov. Dnevi ki so pred vami, so primerni za krajše sprehode v naravo.

BIK - Danes boste izjemno svojeglavi. Zavedajte se, da vas takšno obnašanje na delovnem mestu ne bo pripeljalo nikamor. Vodi lahko le do nesoglasij, ki si jih v tem trenutku ne morete privoščiti.

DVOJČKA - Ne sklepajte prehitro in brez pogovora. Samski boste imeli dovolj površinskih odnosov. Vendar danes ni pravi dan za sklepanje novih partnerstev.

RAK - Bodite odprti za novosti in spremembe, saj boste le tako kos novim nalogam in odgovornostim. Prilagodljivost bo vaša glavna preizkušnja današnjega dne. 

LEV - Večjih težav v današnjem dnevu ni za pričakovati. Mogoče bo potrebno oskrbeti telo z malo več tekočine. Krajši večerni sprehodi in razgibavanje je potrebno zaradi vzdrževanja vaše psihične in fizične kondicije.

DEVICA - Vezani se boste danes soočili s partnerjem, s katerim se morata pogovoriti o nastalih težavah in nesporazumih. Le-ti niso tako resni, kot se zdijo na prvi pogled. 

TEHTNICA - Srčnih novosti bo manj, kot si želite. Ne morete se odločiti, čeprav vas prepričujejo, očitno brez uspeha. Našli boste dober izgovor, da razgovor znova nekako preložite.

ŠKORPIJON - Veliko veselih trenutkov in smeha bo tudi v dnevu, ki je pred vami. Sedaj je trenutek, da svojemu partnerju poveste vse kar vam leži na duši.

STRELEC - Pustite tudi drugim, da izrazijo lastno mnenje. Bodite odprti za predloge in se iz njih skušajte naučiti kaj novega. Nikar pa ne bodite tako trmasti.

KOZOROG - Samski kozorogi se ne boste sprijaznili s samoto in z vso silo se boste zapodili v družbo in na veliko osvajali. V najslabšem primeru si lahko zagotovite manjšo avanturo.

VODNAR - Skozi dan boste ravnodušni, pozno popoldne pa vam bo prekipelo. Posledica tega so lahko resni konflikti na delovnem mestu.  Popoldne preživite s prijatelji.

RIBI - Ljubezensko področje bo danes precej mirno tako za vezane kot samske vodnarje. Dogajanje se bo vrtelo bolj okoli prijateljev in družinskih članov, ki jih že dolgo niste obiskali.