Astro

Horoskop za četrtek, 21. junija

W.Y.
21. 6. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN - Vaša zaupnica bo narava. Življenje vam bo prineslo paleto ugodnih rešitev. Blesteli boste v pogledu komunikacije. Obstaja bo povečana možnost, da razrešite nekaj, kar vas bo bolelo.

BIK - Ne glede na vse se boste prijetno zabavali in uživali v druženju z različnimi ljudmi. Nočno življenje ne bo izjema. Pazite le, da vas ne ujamejo pri prekršku.

DVOJČKA - Vaša predanost delu bo imela posledice, ki jih boste težko sanirali in spravili na pravi tir. Zanesite se na ponujeno pomoč, ki ni povezana z hitrim zaslužkom.

RAK - Stvari je potrebno voditi sistematsko in razumno. Omejitve, ki jih boste čutili se vam bodo poznale na psihičnem področju, kjer boste nekoliko nezadovoljni.

LEV - Modro bo, da boste razmislili o poslovnih potezah. Označevala vas bo prijetna energija in prinesla ugodnosti tako v poslovnem, kot zasebnem življenje. V pozitivnem smislu bo izstopala ljubezen.

DEVICA - Pri realizaciji projektov vas podpirajo prijatelji, ki niso in ne bodo pozabili na vašo potrebo po soncu. Že v sredini dneva pričakujte povabilo in pogovor.

TEHTNICA - Danes je dan, ko boste ponovno zagnali svoje telo v gibanje. Po oddihu boste ponovno pripravljeni na nov zahteven delovni dan. Premislite, kaj vse morate storiti in se tega lotite čim prej.

ŠKORPIJON - Nekaj več težav je kljub temu za pričakovati pri izkazovanju lastnih čustev. Ste človek, ki misli, da se mora vse zgoditi tako kot ste planirali.

STRELEC - Vneto boste zagovarjali svoje mnenje. In tako je tudi pravilno. Pred vami bo obdobje transformacije, kar pomeni, da se bo staro zaključilo in odprlo tisto, kar bo novo.

KOZOROG - Pred vami je dan, ko boste na vsak način morali prinesti nekatere pomembne odločitve. Razdvojeni med delom in zasebnim življenjem je razpoka, ki jo boste morali nekako zapolniti.

VODNAR - Na poslovnem področju se boste izkazali in si pridobili nove simpatije. Uspeli boste v športu, gostinstvu ali delu z ljudmi. Nekaterim od vas, ne kaže ravno najbolje.

RIBI - Vse boste delali tako kot je prav, le manjša odstopanja pričakujte pri partnerju. Nikakor se ne bo vdal v usodo in vam slepo sledil. Pristanite na kompromis in počakajte.