Astro

Horoskop za sredo, 20. junija

W.Y.
20. 6. 2018, 06.21
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Dan, ki bo vplival na dobre odnose med sodelavci in prijatelje. Pri vsem tem lahko pričakujete sproščenost, razumevanje in solidarnost. Sami s seboj boste izredno zadovoljni.

BIK - Možne so razne kombinacije s tujino in domačim trgom. Sami boste morali oceniti, kaj je trenutno vaša perspektiva. Kakor koli že, poslovno boste uspeli.

DVOJČKA - Okolica bo od vas pričakovala, da se malo umirite in ne delate stvari za katere niste poklicani. Ne bodite užaljeni in ne rinite z glavo skozi zid. Tokrat imajo prav.

RAK - Z vso resnostjo se boste posvetili projektu, ki je pred vami. Čeprav izgleda čisto nedolžno bo od vas zahteval veliko energije in iznajdljivosti, obarvane s pogumom.

LEV - Vse nejasnosti v povezavi s partnerskim odnosom se bodo razkrile v današnjem dnevu, ko boste končno dobili odgovore na nekatera zastavljena vprašanja.

DEVICA - Na veliko se boste gibali v različni družbi in napeljevali svoje štrene do osebe, ki vam je prirasla k srcu. Ni nujno, da vam bo uspelo že iz prve.

TEHTNICA - Dolgoročen posel se vam odpira v primeru, če boste izkoristili priliko, ki vam se bo ponudila v sredini tedna. Finančne težave, ki pretijo niso omembe vredni. Še vedno se vam je izšlo in tudi tokrat bo tako.

ŠKORPIJON - Različni pritiski bodo prinesli pod vprašaj tudi delovna mesta in večjo nestrpnost med sodelavci. Trenutno je najbolje, sprejeti pogoje take kot so.

STRELEC - Notranja modrost vam bo pomagala na razpotjih. Zadeve se bodo odvijale v pričakovano smer. Nekaj nejasnosti bo na delovnem mestu. Pomembno bo, da boste svoje mnenje zagovarjali na pravilen način.

KOZOROG - Že zjutraj delo pametno in smotrno porazdelite in se ne obremenjujte z nepomembnimi odločitvami. Vedeti je treba, da dodatna pomoč prihaja in da je v dvoje lažje izpeljati še tako nemogoče naloge.

VODNAR - Izperite si odvečno šaro, ki si jo neprestano nalagate in zaživite bolj veselo. Dan v katerem se boste morali ne glede na vse prilagoditi in poslušati nadrejene.

RIBI - Nihali boste med nebom in zemljo. Dnevi bodo prežeti z domišljijo in veselim razpoloženjem, ki se bo prenašal na vse ljudi okoli vas. Zaljubljenosti ne bo ne konca ne kraja.