Astro

Horoskop za torek, 19. junija

W.Y.
19. 6. 2018, 06.37
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Predvsem se trudite biti inovativni in sposobni razumeti ter slediti smernicam, ki ste jih skupaj s poslovnimi partnerji prinesli pred časom. Lahko se zgodi, da se vam nek projekt ne bo zdel ravno najboljša poteza.

BIK - Delovna vnema in rezultati na delovnem področju so v fazi, ki vam ustrezajo. Poslovni razvoj in strategija temeljijo na razmisleku in dobro postavljenih temeljih.

DVOJČKA - Veza, ki je trenutno v malo slabši kondiciji se lahko okrepi vendar zahteva potrpljenje in razumevanje. Samski boste v iskanju sorodne duše, ki vam za odtenek spremenila do sedanji način življenja.

RAK - Sami se boste morali izboriti za povabilo z vam ljubo osebo. Prijetno druženje je pred vami. Ne zamudite priložnosti, ki je dolgoročno gledano, odlična perspektivna.

LEV - Psihično ne boste ravno najbolje. To kar vas duši in vam ne da dihati morate na vsak način dati iz sebe. Najbolje nekje v samoti, kjer lahko mirno razmislite o naslednji potezi.

DEVICA - V skupini s katero poslovno sodelujete vam ne bo dala niti kanček predaha. Odločali se boste o pomembnih odločitev, od katerih je odvisna tudi vaša finančna sigurnost.

TEHTNICA - Intenzivna energija vam bo v pomoč. Dan bo prinesel mnogo prijetnosti in skladnosti. Potrudili se boste in naredili mnogo pozitivnega zase in svoje bližnje.

ŠKORPIJON - V vsakem primeru vam dolgčas danes ne bo. Če že razmišljate o prekinitvi, potem to naredite danes. Sprostite napetost, ki se že nekaj časa nabira v vašem srcu.

STRELEC - Preveč ste obremenjeni, zato je danes pravi dan, da združite prijetno s koristnim. Ne osredotočajte se samo na delovne obveznosti oziroma študij. Privoščite si tudi kratek oddih.

KOZOROG - Dobiček, ki se vam obeta v naslednjih dneh bo omogočil vam in ekipi krajši predah. Izkoristite ga s krajšo potjo na morje ali gore. Uživali boste v obeh primerih.

VODNAR - Občutek, da ste polni energije bo lažen. Preveč stvari hkrati je že načelo vaše fizično telo. Potrebno bo malo več gibanja in uživanja zdrave hrane, če želite, da ostanete v vsaj kolikor toliko dobrem stanju.

RIBI - Obdajale vas bodo romantične energije v ljubezni. Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola. Pomembno bo, da se odločite in stopite v ospredje.