Napoved

Horoskop za ponedeljek, 18. junija

W.Y.
18. 6. 2018, 06.46
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Preživljanje časa z ljudmi, ki jih ne razumete, bo za vas zelo obremenjujoče. A nikar ne obupajte. Poglejte na situacijo z druge strani in morda boste videli tudi možnost za romanco z neko osebo, ki vam bo všeč. 

BIK - Ne ozirajte se na to, kar vam dopovedujejo z različnih strani. Prisluhnite le osebi, ki je najbolj strokovna. Nekaj lahko rešite šele takrat, ko se boste potrudili priti zadevam do dna.

DVOJČKA - Niso vam preveč všeč določeni ljudje, posebno njihovi odzivi pri opravljanju težjih nalog, zato morate počakati na nove informacije, čeprav precej nejevoljno.

RAK - Zaupajte svoje težave nekomu, ki bi vam lahko pomagal. Tudi kar se tiče izobraževanja ali dela boste danes rabili pomoč, ker se boste sami zelo težko znašli.

LEV - Tokrat boste nekoliko bolj družabni, saj se zavedate, da bi se v vaši odsotnosti utegnilo zgoditi marsikaj. Popoldne in zvečer boste ob dobri novici izredno zadovoljni.

DEVICA - Ker ste pred kratkim razčistili s preteklostjo, vam danes ne bo hudega, še posebej v prvi polovici dneva, ko boste dobesedno prekipevali od pozitivne energije.

TEHTNICA - Ne delajte ničesar na pol le zato, da je storjeno. Bodite natančnejši in bolj prodorni. Če že nimate pravih sogovornikov, potem vsaj počakajte na ugodnejši trenutek.

ŠKORPIJON - Samski boste dan najverjetneje preživeli v družbi osebe, ki ste jo pravkar spoznali. Ujela se bosta tako čustveno kot spolno, kar lahko vodi tudi v resno razmerje.

STRELEC - Malce dobre volje vam bo pripomoglo pri hitrejši realizaciji čustvenih težav, v katerih ste se znašli v zadnjem obdobju. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti.

KOZOROG - Nekega opravka se boste spomnili z velikansko zamudo, k sreči pa je ob vas nekdo, ki vam bo pomagal. V ljubezni se ne odločajte na podlagi prejšnjih izkušenj.

VODNAR - Ta dan bo vaš, da zažarite in preživite nepozabne trenutke s posebno osebo. Vezani boste v objemu svojega partnerja uživali kot že dolgo ne. Enostavno vas bo prevzel in ne boste se mu mogli upreti.

RIBI - Pojavile se bodo manjše spremembe, povezane z vašim poslovnim življenjem, ki se je v zadnjem času znašlo na manjši prelomnici, zato se soočite z njimi.