Napoved

Horoskop za nedeljo, 17. junija

W.Y.
17. 6. 2018, 07.00
Posodobljeno: 17. 6. 2018, 08.04
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Vse je povezano z vašim mišljenjem, zato se boste žal morali rešiti sami. Zaradi vseh teh obremenitev, pa vam lahko ponagaja tudi vaše zdravje.

BIK - Seznanjeni boste z novostmi, povezanimi z vašim domom in družinskim življenjem. Nehajte bežati pred odgovornostmi, ampak se z njimi čim prej soočite.

DVOJČKA - Ves dan boste sproščeni in nasmejani. Imeli boste ogromno pozitivne energije, ki jo boste trosili tudi okoli sebe. Privoščite si nekaj zase in preprosto uživajte.

RAK - Čustva vam bodo danes nekoliko ponagajala in vas malo zavedla, ampak samo v primeru, če si boste to dovolili. V nasprotnem primeru se vam obeta sreča.

LEV - Želeli si boste sprehoda v naravo, ali kakšne rekreacije v dvoje. Pojdite v hribe ali na kolo, počutili se boljše, pa še kakšen kilogramček bo skopnel.

DEVICA - Ob sproščenih pogovorih se boste počutili zadovoljno in učinkovito. Všeč so vam preproste osebe, ki govorijo po pravici in brez ovinkarjenja.

TEHTNICA - Današnji dan bo ugoden za druženja, čeprav boste spet imeli premalo časa za vse. Spet bo zaživelo nekaj skupnih načrtov, ki ste jih prej prehitro opustili.

ŠKORPIJON - Ne bi radi pojasnjevali razlogov za vsak svoj korak. Vseeno se morate prilagoditi in preprosto sprejeti nekaj, kar vas ne navdušuje.

STRELEC - V ljubezni ste še vedno trmasti in nočete pustiti partnerju, da izve za vaše zamisli. Občutek imate, da vam nihče ne gre posebno na roko.

KOZOROG - Imate veliko energije, vendar vseeno ne pretiravajte pri športu in takrat, ko boste naenkrat sprejeli nešteto povabil. Ljubezen bo danes nejasna.

VODNAR - Počasi se daleč pride, čeprav danes niste preveč prepričani o tem reku. Ne zatiskajte si oči pred očitnimi dejstvi. Določene stvari se le ponavljajo, zato nadaljujte previdno.

RIBI - Vdor energije vam omogoča, da boste dovolj iznajdljivi. V ljubezenskih odnosih bi se sicer radi vrnili v preteklost, čeprav se zavedate, da tak korak ne prinese napredovanja.