Napoved

Horoskop za sobota, 16. junija

W.Y.
16. 6. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Tudi danes razmišljate o delu. Vsaj popoldne se poskusite sprostiti. Ne spuščajte se v prepire. Tako se boste le preveč utrudili in nazadnje ne bo nobene pozitivne spremembe.

BIK - Delo ni več v središču pozornosti. Zgodilo se je preveč stvari, da bi le hladno opazovali nadaljevanje. Osredotočite se na možnost izboljšanja odnosov z mlajšo osebo.

DVOJČKA - Izračunajte, kolikor časa boste potrebovali za določene opravke. Tako boste zadeli dve muhi na en mah, čeprav je okoli vas še veliko ljudi, ki so prepočasni in neodločni.

RAK - Zanimiv konec tedna, še zlasti, če nameravate spremeniti taktiko. Že zgodaj zjutraj pričakujte klic, ki vas ne bo pustil ravnodušne. Kar hitro se boste podali v akcijo.

LEV - Ne morete vsega načrtovati, čeprav je to nekaj, kar v zadnjih časih radi počnete. Vsekakor so še mogoča presenečenja, posebno z nekom, ki prihaja od daleč.

DEVICA - Ne boste se preveč ubadali s tistimi, ki vas le obremenjujejo s svojimi čudnimi spremembami počutja in muhami. Začeli boste gledati le nase.

TEHTNICA - Malce težji in naporen dan je pred vami, vendar samo zato, ker ves čas iščete napake. Poskusite biti malo bolj pozitivni in se večkrat nasmejte.

ŠKORPIJON - Veliko časa boste namenili negovanju svojega telesa. Paziti boste začeli na prehranjevalne navade. Dan je primeren za več gibanja in sprostitev na prostem.

STRELEC - Ves dan boste cveteli od dobre volje in si vzeli čas zase, ter za nekoga, ki vam na čustvenem področju ogromno pomeni. Morda se obeta tudi strast.

KOZOROG - Omislite si malo več konkretne telovadbe in pijte več tekočine, ker vam bo le tako uspelo doseči želeno težo. Vezanim se obetajo manjši konflikti.

VODNAR - Veliko se boste naučili, tudi če se boste ves dan nahajali v domačem zavetju. Proti večeru pa si privoščite sprehod v dvoje in se sprostite.

RIBI - V današnjem dnevu boste žrtvovali svoj čas za pomoč nekomu, ki vam ni najbolj pri srcu. Vaša dobrosrčna narava vam bo pripomogla k temu.