Napoved

Horoskop za petek, 15. junija

W.Y.
15. 6. 2018, 06.45
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Marsikaj bi vendarle radi opravili po svoje, a tako je pravzaprav nemogoče priti do dobrega izida. Poskrbite za svoje zdravje in rekreacijo, ki jo že pogrešate.

BIK - Vaš optimizem je popolnoma upravičen. Vse gre kot po maslu, le v domačem krogu se nikakor ne morete sprostiti. Privlači vas možnost, da bi spremenili službo ali naslov.

DVOJČKA - Sredi dneva boste slišali nekaj, kar bo neverjetno pomembno. Morda vam bo sumljivo le to, kako je sploh takšna skrita informacija prišla do vas.

RAK - Glede službe bodite čim bolj kratki in jedrnati. Niste popolnoma sproščeni, vendar boste zlahka zaigrali ravnodušnost in se podali v zaključevanje zadev.

LEV - Zlahka navezujete stike, na vas je moč opaziti veliko željo, da bi spremenili kaj v zasebnem življenju. Privlačite najmlajše, uspešni boste tudi v stikih z vsemi, ki potrebujejo pomoč.

DEVICA - Tisti, ki vas čakajo obveznosti povezane z izobraževanjem pa se malo bolje pripravite na izpite, da ne boste na koncu razočarani. Ljubezen bo sproščena.

TEHTNICA - Ljubezenske zvezde so vam izredno naklonjene. Težavno je le to, da se nočete odpovedati niti eni priložnosti, in odločitev bo zato še kako težka.

ŠKORPIJON - V ljubezni se dogaja nekaj, kar vam bo do dobra pognalo kri po žilah, zato boste spet optimistični. Morda boste celo presenetili s prebujenim pogumom.

STRELEC - Na poslovnem področju boste deležni številnih komplimentov, ki bodo dvignili vašo samozavest in premagali vaše strahove, ki so se vam nakopičili.

KOZOROG - Veseli boste, saj vas bo nekdo, ki vam veliko pomeni pohvalil in vam dal vedeti, da ste ogromno stvari uspešno opravili. Pazite na moč misli.

VODNAR - Soočili se boste z nekom, ki vam povzroča manjše težavice že dlje časa. Povejte tisto, kar vam leži na srcu in se skušajte diplomatsko pogovoriti.

RIBI - Zaupajte vase in uspelo vam bo vse kar si boste zastavili. Današnji dan bo zelo zanimiv že zaradi številnih sprememb, ki vas čakajo na čustvenem področju.