Napoved

Horoskop za torek, 12. junija

W.Y.
12. 6. 2018, 06.45
Posodobljeno: 8. 6. 2023, 14.47
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Niste tako samostojni, kot bi si želeli biti. Zato se boste raje umaknili, kot da bi morali prav vsem pojasnjevati, kaj si želite, ali se zagovarjati. Tudi v ljubezni bo prisotnih nekaj nedorečenosti.

BIK - Nekoga ne morete pozabiti, k sreči pa razmišljata podobno in prav kmalu se lahko spet dogovorita. V službi boste zgovorni, pri srečanjih ali delu z mlajšimi pa optimistični.

DVOJČKA - Odleglo vam bo, posebno glede denarnih težav. Zavedate se, kaj se dogaja, a vseeno še zavračate nekaj dobro znanega. Varujte zdravje, odpornost bo nekoliko slabša.

RAK - Nekaj vam je naporneje, kot ste pričakovali. Pazite, da nazadnje vendarle ne bi povlekli za krajši konec. Draga oseba vas vseeno utegne konec dneva prijetno presenetiti.

LEV - Vse se bo počasi izboljšalo in lažje boste zadihali, tudi glede stvari, ki so vas morda najbolj obremenjevale. Nekaj več stroškov bo, a tokrat veste, da je namen dober.

DEVICA - Nekoliko manj obveznosti bo kot v preteklih dneh. Ob nekem pogovoru boste mirni, ker bo vse izredno jasno, pozitivno za vas. Ob druženju s somišljeniki bo oživelo nekaj starih zamisli.

TEHTNICA - Nikar ne bodite tako zmedeni in nezainteresirani, saj dajete osebi nasprotnega spola zelo negativne signale. Kasneje bi vam lahko bilo zelo žal. Večer bo umirjen.

ŠKORPIJON - Dober spomin vam še enkrat pomaga, posebno ob srečanju zgodaj popoldne. Vzemite si nekaj več časa zase. Niste preveč navdušeni nad tem, kar boste slišali od določene osebe.

STRELEC - Danes se boste veliko ukvarjali s čustvi. Juha, ki ste si jo skuhali je sicer še vroča, ampak jo boste morali kljub temu pojesti. Priznajte svoje notranje občutke.

KOZOROG - V današnjem dnevu se vam bo zdelo, da se vas vsi nekako izogibajo in bežijo od vas. Nikar se s tem preveč ne obremenjujte, to je samo trenutno stanje.

VODNAR - Zelo boste zadovoljni. Posel bo potekal brez zapletov. Dela boste imeli dovolj in brez težav ga boste tudi opravljali. Rezultati bodo pozitivni, kar vas bo razveselilo.

RIBI - Spomnili se boste na nekoga iz preteklosti. Povabite ga na pijačo, boljše se boste počutili, prišli boste do dobrih informacij. Današnje energije bodo razgibane.