11. - 17. junij

Tedenski horoskop: največ sreče lahko pričakujejo ...

R.T.
10. 6. 2018, 19.20
Posodobljeno: 10. 6. 2018, 19.21
Deli članek:

Razigrano Sonce v znamenju dvojčkov vas bo vodilo v pestro dogajanje, ogromno bo kavic s prijatelji in dolgih telefonskih pogovorov.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Delu tokrat ne boste najbolj predani, saj vas bodo zanimale vse druge zadeve, ki so bolj vznemirljivega značaja, skratka bežali boste pred rutino in dolgčasom. Merkur vas bo v ponedeljek, ko se bo še nahajal v dvojčkih malce zmedel, v sredo, ko pa preide v znamenje raka, se lahko z njim pojavi nekaj zaskrbljenosti in občutljivosti. Venera se v sredo pomakne v znamenje leva, zato boste na področju ljubezni vedno bolj zadovoljni sami s sabo ter s svojim odnosom, kjer bodo konec tedna zapleti in zamere izginili iz obzorja. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete dvojčki, levi in device, nekaj smole pa bo doletelo strelce, vodnarje in ribe.

OVEN

Prilagoditi se morate, kar ni lahka naloga za vas, ki se po navadi dolgo oklepate istega. Morda le predolgo čakate, ste preponosni in ne potrudite se dovolj, nikakor nočete popustiti. Analizirali boste zadevo iz preteklosti, še posebej sredi tedna, ko bo nastopil Mlaj. Ne vlagajte konec tedna energije v stvari, ki so trenutno nepotrebne.

BIK

Izogibajte se v prvih dneh tedna, ko se bo luna sprehajala po dvojčkih kakršnim koli naglim odločitvam. Pustite vsaki stvari, naj dozori. Napetost je zaradi negativnih vplivov velika in tokrat se preprosto morate prepustiti času in vztrajati. Čutili boste pomanjkanje volje. To ni nič slabega, če boste razumeli, kaj se dogaja v vaši okolici.

DVOJČKA

Delovnih razmer ne morete povsem spremeniti, lahko pa jih sredi tedna prilagodite tako, da vam bo nekoliko lažje. Lahko se tudi povežete z nekom, ki vam bo priskočil na pomoč. Niste povsem prepričani, ali vam bo uspelo, zato nadaljujte počasi in previdno, postopoma, še posebej v četrtek in petek, ko se bo luna sprehajala po nežnem raku.

RAK

Beseda bo dala besedo, rezultati pa bodo v sredo z luno v dvojčkih presenetljivi. Veliko boste komunicirali, trgovali, veliko se boste družili s prijatelji in jim zaupali. Ljubezen vam bo v drugi polovici tedna zelo pomembna. Vzeli si boste čas in razmislili, kako bi lahko presenetili ljubljeno osebo s kakšno simpatično gesto ali prijetnim komplimentom.

LEV

Čaka vas nekaj izjemno prijetnih doživetij v zasebnem življenju, kar bo zelo spodbudno vplivalo na razvoj poslovnih zadev, zato se jim boste še bolj z užitkom predajali. Privoščite si dobro hrano in sprostitev z ljubljeno osebo. Strasti bo konec tedna veliko, saj vas bo luna v vašem znamenju popeljala v svet novega dogajanja in pozitivne energije.

DEVICA

Ponujena vam bo idealna priložnost, ki jo boste sprejeli odprtih rok, tako se boste pokazali v pozitivni luči. To bo dobro za vse okoli vas. Končno je nastopil vaš čas. Nikar se ne smilite sami sebi, raje dvignite glavo in naredite nekaj, da se vam poveča vaša samozavest, še posebej konec tedna, ko bo zaradi lune v levu izpostavljen vaš ego.

TEHTNICA

Bodite z luno v znamenju dvojčkov sproščeni, vendar si ne privoščite velikega finančnega tveganja, izogibajte se hitremu in prelahkemu zaslužku. Družabno življenje bo zelo živahno in razgibano. Iščete bližnjico, možnost, da bi nekaj opravili drugače. Nekdo je na vaši strani, čeprav še niste prepričani, kako se bo vse skupaj izteklo.

ŠKORPIJON

Zadeve potekajo prepočasi, zaradi tega ste že nekoliko nepotrpežljivi, čeprav ni razlogov za pretirane skrbi. Ko boste sestavljali neko prošnjo, vsekakor pazite, da ne bi zanemarili nekaj podrobnosti. V ljubezenskih odnosih boste z vplivom lune v raku negotovi in zamišljeni, v karieri pa bo konec tedna prisotne nekaj več trdnosti in stabilnosti.

STRELEC

Vaša ambicioznost z luno v dvojčkih narašča, tako rekoč iz minute v minuto. Razmišljate o izboljšanju delovnih odnosov in o dodatni dejavnosti. Ne zapostavljajte ljubezni, počasi vam bo vedno bolj toplo okrog srca. V poslovnem življenju boste bolj stabilni in profesionalni. Nekoliko neposredni boste proti koncu tedna v komunikaciji.

KOZOROG

Vaša prirojena sramežljivost se bo umikala vedno večji želji po spogledovanju. Kdor zna, vam bo želje lahko sredi tedna, ko se bo luna nahajala v dvojčkih bral iz oči. V tednu, ki je pred vami boste nagajivi. Na vprašanja odgovarjajte konkretno in odločno, ker samo tako boste dosegli uspehe. Poskrbite za dobro počutje in dozo smeha.

VODNAR

Možno je, da boste prekinili trenutno razmerje ali pa si boste vzeli nekaj časa samo zase in razmišljanje. Čas je, da pretrgate vezi z nekom, ki ste ga nekoč občudovali. Sami sprejmite odgovornost in vzemite usodo v svoje roke, saj si boste kasneje hvaležni. Spoznali boste, da je včasih potrebnega le malo truda, da se premaknete naprej.

RIBI

Preveč vas je strah, da bi se spet navezali na nekoga, ki mu ne bi zaupali. Poskusite se sredi tedna z zračno luno nekako umakniti iz napetega ozračja, ne kljubujte močnejšim. Potrebovali boste veliko časa, da si naberete nove moči. Nekaj ne gre po načrtih, a vseeno ne izgubljajte živcev, raje se podajte v dobro družbo in uživajte.