Napoved

Horoskop za ponedeljek, 11. junija

W.Y.
11. 6. 2018, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj bo prinesel ta dan?

OVEN - Ne obremenjujte se preveč s tem, kaj bodo o vas povedali drugi, ko boste kot ponavadi vse naredili po svoje. Imate pravico, da si vzamete čas za premislek.

BIK - Postajate vedno bolj igrivi in vedno manj zaskrbljeni okoli stvari, ki si zagotovo ne zaslužijo preveč pozornosti. Zgledujete se po mlajših, učite se in pri tem še zabavate. 

DVOJČKA - Nekaj načrtov se ne izpolnjuje, a to je le začasen zastoj. Tudi v ljubezni naenkrat ne veste, kaj bi storili, a tudi to bo kmalu minilo. Odpovejte se razvadam in si vzemite čas z rekreacijo.

RAK - Vezani boste danes svojeglavi. Na vsak način boste iskali prepir s partnerjem in ga na koncu tudi dobili. Proti koncu dneva vsekakor ne boste ponosni na svoje vedenje. 

LEV - Bodite bolj razumevajoči z osebo, ki ne more izpolniti prav vsega, kar pričakujete. Posebno doma, kjer boste v današnjem dnevu morda res preveč pristranski.

DEVICA - Čas je, da nekomu posebnemu poveste, kaj čutite in želite. Bodite malo sebični, a nikar ne pozabite na to, kaj si želi druga polovica. Tudi vezani bodite danes bolj odločni, jasni in ostri.

TEHTNICA - Partner bo cel dan skušal ugotoviti, koliko ga pravzaprav ljubite. Zelo bo zahteven in precej bo pritiskal na vas. Pokazati mu morate, kaj pravzaprav čutite do njega.

ŠKORPIJON - Poudarjena bo zanimiva komunikacija, posebno z nekom, ki prihaja iz umetniških krogov. Naučili se boste nekaj, kar vam bo v bližnji prihodnosti koristili.

STRELEC - Z vašim partnerjem se bosta odločila, da bi vajino ljubezensko zvezo premaknila za eno stopnjo više. Zaradi tega boste v odličnih energijah, nič se vam ne bo zdelo težko.

KOZOROG - Pokažite danes svoja čustva. Marsikaj, kar si želite, je veliko bližje, kot upate. Ne ocenjujte sogovornika na podlagi prvega vtisa, raje berite med vrsticami.

VODNAR - Nimate časa za vse, kar se vam ponuja. Preveč se obremenjujete, vaše telo ne zdrži takega tempa. Počakajte, bodite razumni vsaj glede finančnega področja.

RIBI - Samski si lahko v današnjem simpatičnem dnevu obetate več ob zanimivem poznanstvu. Nekomu se boste približali spontano. Ne pripravljajte nobenih nagovorov.