Napoved

Horoskop za soboto, 9. junija

W.Y.
9. 6. 2018, 06.45
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia

OVEN - Nekdo je izredno miren in počasen, in prav to vas spravlja iz tira. To pa se bo zrcalilo predvsem v ljubezenskih odnosih. Popoldne vsekakor več počivajte, vzemite si čas samo zase.

BIK - Poskrbite za to, da vam po opravljenem delu ne bo dolgčas. Preveč se obotavljate glede nekega povabila, čeprav veste, kaj bi morali storiti. Raje se odzovite.

DVOJČKA - S težavnim vplivom planetov se boste danes spopadli bolje kot večina znamenj, vseeno pa boste imeli včasih občutek, da se podzavestno bojite uspeha.

RAK - Če boste dovolj sproščeni, boste nekoga zagotovo očarali. Vezani pa partnerja presenetite s spontanostjo in storite nekaj nenavadnega, nekaj, kar ni v vaši navadi.

LEV - Ponovno sumite nekoga, ki vam je v resnici vdan. Spremenite svoje obnašanje, ker se bo drugače le oddaljili od vas. Nekaj vprašanj bo zaenkrat ostalo brez odgovorov.

DEVICA - Nič vam še ni jasno, a upate v uspeh. Vseeno se oborožite s strpnostjo. Družite se z ljudmi, ki bodo spontano prebudili vaš optimizem, ki je le trenutno zaspal!

TEHTNICA - Opravičite se partnerju, ki ni ničesar kriv. Samski prijatelje povabite k sebi na zabavo. Hvaležni vam bodo za zabaven večer, ki vas bo popolnoma sprostil.

ŠKORPIJON - Pričakujete, da vam nekaj razložijo. Ne čakajte na neizogibno, temveč ukrepajte. Sami poiščite odgovor, čeprav boste stežka priznali, kje ste se zmotili.

STRELEC - Doma vas ne morejo razumeti, vseeno pa nadaljujete po svoje, na povsem neprimeren način. Vseeno pretehtajte svoje odločitve in se čim prej soočite z njimi.

KOZOROG - Načeloma boste ostali vljudni, razen če bodo kritizirali partnerja in boste čutili potrebo, da ga branite. Samski kozorogi ne čakajte, da vas bo konec dneva kdo poklical in vas povabil ven.

VODNAR - Venera se igra z vašo potrpežljivostjo v ljubezni. Igra čakanja in taktiziranja se vam ne poda. Nekdo se bo še enkrat spretno izmuznil, takega razmerja pravzaprav ne potrebujete.

RIBI - Partner se bo odločil za zanimiv korak, po katerem boste ugotovili, da ni vse izgubljeno. Posebno zato, ker ste pripravljeni storiti vse, da se bo premaknilo z mrtve točke.