4. -10. junij

Tedenski horoskop: nenavadno dogajanje in nepričakovane situacije

W.Y.
4. 6. 2018, 11.19
Deli članek:

V teden boste zajadrali z energijo dvojčkov, ki jo nosita s sabo Merkur in Sonce. Vihravost, svežina in nagajivost vas bodo vodile k zanimivemu dogajanju naproti.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Težko se boste tokrat ustavili, malenkosti vas ne bodo zanimale, bolj boste osredotočeni na to, da doživite čim več lepega. Venera v znamenju raka bo čustva ovila v nežno tančico, strast se bo umaknila in na plano prihajajo nežni komplimenti in poudarjanje globine. Konec tedna vas bo konjunkcija med luno in Uranom popeljala v še bolj nenavadno dogajanje in nepričakovane situacije, lepe in manj lepe. Čutili boste notranji mir, če vam ne bo ugodeno, vas bo spremljala tudi razdražljivost. Največ sreče boste v tem tednu deležni rojeni v znamenju tehtnice, vodnarja in rib, nekaj smole pa lahko pričakujete biki, dvojčki in levi.

OVEN

Predstavili vas bodo določeni osebi, s katero si lahko obetate uspešno sodelovanje, če boste le uporabili pravi pristop. Glejte, da ne boste vsiljivi in trmasti, saj s takim obnašanjem ne boste ničesar dosegli. V službi bodo pod drobnogled vzeli vaše delo, saj so bile opažene morebitne napake. Nimate razloga za prekomerno skrb, raje se poskusite počasi razbremeniti.

BIK

Vezani biki imate pred sabo zanimiv teden, ki bo sicer naporen, saj bosta s partnerjem naredila velik korak naprej k skupni prihodnosti. Tisti, ki še niste v razmerju, boste teden zaključili zelo občutljivo, saj vas bo neka negativna informacija na ljubezenskem področju zelo prizadela. Zadeva se bo rešila ugodno in kmalu boste začeli bolj zaupati vase.

DVOJČKA

V tem tednu se boste posvečali predvsem svoji karieri in poslu. Na tem področju vam bo šlo vse dobro od rok, saj boste nadvse požrtvovalni in vztrajni. Z uspehom pa si lahko prikličete kar nekaj sovražnikov, ki bodo želeli omadeževati vaš ugled. Skušajte prezreti take ljudi in njihove komentarje, saj iz njih govori le ljubosumje. Bodite bolj zadovoljni sami s sabo.

RAK

Vezani raki bodite previdni v sredini tedna, ko bo luna v ribah, še posebno, če partnerja srečujete tudi v službi. Konec tedna bo nastopilo nekaj napetosti, kar je ob neprevidnosti lahko nevarno in razdiralno. Karkoli boste tokrat počeli, da bi bili v življenju zadovoljni, bo obrodilo sadove. Prihajate v boljše čase, ko se boste lažje postavili zase.

LEV

Nejasnosti na ljubezenskem področju bodo odpravljene do sredine tedna, ko boste tako vezani kot samski spoznali, kaj si resnično želite. V tem imenu boste vezani svojo zvezo utrdili ali pa resno razmišljali o odhodu. Teden se bo za vas končal v umirjenem in sproščenem duhu lune v znamenju bika. Razmišljali boste o premikih na poslovnem področju.

DEVICA

Vezani boste zaradi pomanjkanja časa pozabljali na svojega partnerja, kar bo razlog mnogim prepirom. Samski pa boste ob večerih in ob koncu tedna pogrešali sorodno dušo in na trenutke morda celo objokovali svojo usodo. Nikar se ne prepuščajte žalosti, saj bo kmalu prišlo do spremembe tudi na tem področju. Vikend vam bo prinesel zabavo.

TEHTNICA

Samske tehtnice boste polne elana, navdušenja, okoli vas bo kar nekaj dobre družbe in vzpostavile boste stike s tistimi, ki vam dejansko ugajajo. Vezanim tehtnicam bo ugajala družba starejših ljudi, med katerimi bo nekdo, ki vam bo s svojim šarmom prav prijetno pospešil utrip. V tem tednu se boste nekoliko manj ukvarjali s poslovnimi in finančnimi zadevami.

ŠKORPIJON

V tem tednu se lahko zgodi, da se začnejo podirati načrti, ki ste jih ustvarili. Če ste bili nepremišljeni in zaletavi se marsikaj ne bo odvilo tako, kot bi si želeli. Zato bodite razumni in hitro boste spoznali, da je vse skupaj le vaša napaka. V službi boste povprečno uspešni, zato se nikar ne zadovoljite z rezultatom, ker bi ga lahko presegli.

STRELEC

Tako samski kot vezani imate tokrat v rokah vsa sredstva, da nekaj po hitrem postopku realizirate. Pokazale se vam bodo možnosti za nove začetke, ki jih boste tudi sledili. Na poslovnem področju se bo veliko dogajalo, vendar v tem tednu ne boste dosegli tistega, kar si boste zastavili. Ovira bodo sodelavci, ki bodo prepričani v svoj prav.

KOZOROG

Nedvomno morate počasi spremeniti odnos do dela, saj v zadnjem času ne pokažete nobenega pravega zanimanja zanj. Morda celo pričakujete, da bo nekdo drug poskrbel za vaše delo. Ne bodite tako leni, ampak stvari vzemite v svoje roke in sprejmite določeno odgovornost. Na koncu boste prišli do zaključka, da ste zelo uspešni in iznajdljivi.

VODNAR

Dogajalo se bo, da vas bodo privlačili prav tisti, ki vam značajsko nikakor ne ustrezajo, vi pa boste vseeno nadaljevali v upanju, da se bo kaj spremenilo. Vezani vodnarji v tem tednu ne boste izgubljali časa, temveč se boste povezali s partnerjem, se z njim uskladili in končno rešili neko zadevo, ki vama otežuje situacije. Pogovor lahko konec tedna, ko luna preide v bika reši vse.

RIBI

Samskim se v tem tednu obeta nekaj novega. Želite si več zanimivih dogodkov, zato boste morali sprejeti tudi nove pogoje. Zanimiva bo sredina tedna. Odnosi z najbližjimi bodo napeti. Bodite previdni! Vaše fantazije lahko v tem tednu postanejo resničnost, lahko se vam izpolnijo vse vaše želje. Le na poslovnem področju poskusite biti bolj previdni.