Napoved

Horoskop za četrtek, 31. maja

W.Y.
31. 5. 2018, 06.22
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- V današnjem dnevu lahko vašemu življenjskemu poslanstvu in osebni rasti pomagajo šolanje, študij in izobraževanje. Na teh mestih lahko srečate sorodno dušo.

BIK- Ob prebiranju gradiva ali sestavljanju pogodb pazite, zlasti glede pomembnih točk ali številk. Le tako boste lahko mirno nadaljevali. Vaša odpornost bo slabša, potrebujete oddih.

DVOJČKA- Napetost se zvišuje, posebno pri sestankih. Ničesar ne morete rešiti kar čez noč. Vsekakor pa bo pravi namig prišel od starejše osebe ali od nekoga, ki je glede vsega povsem nepristranski.

RAK- V današnjem dnevu boste v družbi zagotovo opaženi, vendar se bo veliko stvari dogajalo tudi za odrom. Bodite sproščeni in premagajte svoje notranje dvome.

LEV- V današnjem dopoldnevu vas bo najbolje usmeril vaš šesti čut. Kar se tiče razumevanja ostalih, sploh v romantičnem kontekstu, ste že vse na nek način preboleli.

DEVICA- Skušajte se znebiti vzorca maščevalnosti, kajti oseba, ki vam je simpatična ni kriva za dejanja, ki so se vam zgodila v preteklosti. Najprej se sestavite sami, šele nato se podajte v razčiščevanje.

TEHTNICA- V popoldanskih urah bo v ospredju ljubezensko razmerje, ki se mu morda obeta sprememba. Stopajte previdno in si pustite dovolj prostora za manevriranje.

ŠKORPIJON- Dogaja se vam preveč stvari hkrati, zato boste nekoliko nepotrpežljivi, zlasti zjutraj. Nekaj klicev ali srečanj vas bo utrudilo, vendar se bo izkazalo, da so bili neizogibni.

STRELEC- Pazite, da ne boste investirali večje količine denarja v nekaj, kar zna postati dolgoročna obveznost. V korist zdravju se odrecite sladkarijam in podobnim kaloričnim jedem.

KOZOROG- Z nekom se ne morete dogovoriti tako kot nekoč. Pustite vsaki stvari, naj prespi, ne prepuščajte se čustvom. Vse ob pravem času, raje se osredotočite na učenje ali urejanje financ.

VODNAR- Živite na polno in ustvarite nekaj pozitivnih valov, zvezde jih bodo še povečale. V popoldanskih urah bodite pozorni na finance, tako na delu kot doma, da vas spremembe ne bodo presenetile.

RIBI- Ne glede na to, česa se boste lotili, boste nekoga osupnili s svojo odkrito naravo. Vezani pa pazite, da ne boste prepirov s partnerjem reševali pred občinstvom.