Priklic obilja

Zakon privlačnosti si ukrojimo po svoji meri

Neja Kralj
8. 10. 2022, 13.05
Posodobljeno: 8. 10. 2022, 13.07
Deli članek:

Vseeno je, kaj si želimo: bogastvo, uspešno kariero, srečno ljubezensko zvezo ali avanturistična potovanja, k sebi lahko privabimo karkoli.

Profimedia
Z malo znanja si lahko v življenje prikličemo vse, kar si želimo.

Pomembno pa je, da vemo, kako v zakonu privlačnosti izkoristiti prednosti svojega nebesnega znamenja in tako omogočiti zaželenim stvarem, da pridejo do nas.

Zbrali smo napotke astrologov, na vas pa je, da jih preberete in upoštevate vse tisto, kar bi vam lahko koristilo in polepšalo življenje.

DEJSTVO

Zvezdna pravila so jasna: vsako astrološko znamenje je povezano s svojimi edinstvenimi izzivi, ko gre za uresničevanje želja. Čim bolje poznamo same sebe, tem bolje nam gre …

Oven

Vaš entuziazem je neskončen, izjemen pogum pa vam omogoča, da pri zastavljenih ciljih vztrajate, dokler jih ne uresničite. Ker pa ste tudi eno od najbolj nestrpnih znamenj, le pazite, da stvari ne prehitevate oziroma ne uporabljate bližnjic, ki vas lahko zavedejo v napačno smer.

Bik

Znamenje je poosebljena dobrota in predanost, kar pomeni, da ste idealen kandidat za uporabo zakona privlačnosti. Ko razmišljate o tem, kaj si želite, ne ostanite samo pri splošnih dobrinah in si čim bolj jasno vizualizirajte, kaj je tisto, česar si v svojem življenju želite čim prej.

Dvojčka

Imate dober smisel za humor in visoko raven energije, oboje pa lahko izkoristite, ko si zaželite boljšo službo, sanjskega partnerja ali dobro fizično kondicijo. A pazite, da med delovanjem v smeri želenega ne boste menjali taktike ali pravil; vztrajajte na začrtani poti.

Rak

Pri vas ob uporabi zakona privlačnosti pride do motnje, ker se vaše želje pogosto menjajo. Vendar težav ne bo, če boste poslušali sebe in sledili svojim resničnim srčnim željam. Zato vedno premislite: si res želite bivšega partnerja nazaj ali bi se vam tako le zdelo prav.

Bik s svojimi lastnostmi najlažje izkoristi zakon privlačnosti.

Lev

Ste kreativni in predani, zato boste verjetno uspeli v vsem, česar se boste lotili. Posebej pa morate biti pazljivi v presoji, kaj je resnično dobro za vas. Nikar ne trošite energije za ugibanja, kaj si bodo o vas mislili drugi ali kako bi zadevo izpeljali, da bi imel še kdo drug od nje korist.

Devica

Zaradi svoje obremenjenosti s podrobnostmi in analitičnih sposobnosti ste odlični v reševanju vseh vrst problemov. Ker pa se borite s sramežljivostjo, o sebi prevečkrat razmišljate kot o vojaku, ki se žrtvuje zase ali za druge. Vse vam bo šlo lažje, če boste v sebi videli generala.

Profimedia
Zakon privlačnosti upravičeno velja za zakon številka ena v vesolju.

Tehtnica

Znani ste po svojih diplomatskih sposobnostih in očarljivosti. Samo dosledno sledite svojim ciljem, vaša prirojena karizma pa vam bo pomagala, da se vam želje čim prej uresničijo. Nikakor pa ne smete dopustiti, da drugi presojajo, kakšne cilje bi si morali v življenju zastaviti.

Škorpijon

Imate vse, kar je za uresničevanje zakona privlačnosti potrebno, druga znamenja pa si morajo to še pridobiti: odločnost, strast in osebni magnetizem. Pazite pa se svoje ljubosumnosti, da ne bo vaših želja preoblikovala v škodo drugih. Blaginje je v vesolju dovolj prav za vse.

Zakon privlačnosti ima nešteto oblik, umetnost pa je izbrati, katera je najboljša za vas.

Strelec

Ste optimistični in iskreni, tako da hitro razumete, kaj točno si v resnici želite, in tudi popolnoma verjamete, da je vse mogoče dobiti. Edina nevarnost, ki na vas močno preži, je, da zaradi prevelikega optimizma postanete nepazljivi ali morda celo lahkomiselni.

Kozorog

Ste zelo ambiciozni, pazljivi in praktični. Ker ste praviloma močno nagnjeni k pesimizmu, sami sebi pogosto dopovedujete, da se v življenju ne da nič obrniti na bolje. Pozabite torej na ta miselni vzorec in se prepričajte, da si zaradi težkih bitk v preteklosti zaslužite zmago v prihodnosti.

Vodnar

Blagoslovljeni ste z originalnostjo, ostrim jezikom in sočutjem. A vaša lahkotna ravnodušnost vam preprečuje, da bi se posvetili procesu kreativne vizualizacije svojih ciljev in želja. Če želite uresničiti svoje sanje, se prepustite svojemu naprednemu umu.

Ribi

Imate bujno domišljijo, prilagodljivo osebnost in veliko občutljivost. Uresničevanju želja ste se pripravljeni posvetiti z dušo in srcem, a kaj ko vedno na plan priplava vaša neodločnost. Verjemite, da ste sposobni uresničiti, kar ste si zastavili, in strumno vztrajajte na svoji poti.