Napoved

Horoskop za ponedeljek, 28. maja

W.Y.
28. 5. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Preverite, ali je kaj resnice v nečem, kar boste slišali v povezavi z delovnimi spremembami ali o nekom, ki ste ga spoznali pred kratkim. Marsikaj vam tokrat ne bo najbolj jasno.

BIK - Pozanimali se boste glede določenega dela in uspelo vam bo, tudi če si želite več druženj in komunikacije. Ob presojanju ljubezenskih dogodkov ste očitno na pravi poti.

DVOJČKA - V vaši bližini se dogaja nekaj, o čemer bi radi izvedeli več, posebno če zadeva novo dejavnost, v kateri vidite svojo priložnost. Drugi morda razmišljajo drugače, zato ni razlogov, da bi na nekoga preveč pritiskali.

RAK - Danes boste nemirni in obremenjeni. V službi se boste pokorili vsem pravilom. Ubogljivost vam bo prinesla napredek in ustreznejše delovno mesto. Vezani boste s partnerjem skušali vzpostaviti globljo vez.

LEV - Pluli boste po valovitem morju dogajanja. Uspehi se bodo vrstili, vendarle mnogo bolj počasi, kot si želite. V čustvenem življenju obstaja možnost novosti in vznemirljivosti.

DEVICA - Marsikaj bi storili za osebo, ki je v vašem srcu. Presenetite jo, saj je že skrajni čas, da storite kaj konkretnega. Ostane nekaj dvomov o delu, niste dovolj natančni, čeprav se s tem ne obremenjujete preveč.

TEHTNICA - Poskrbite, da si boste na jasnem s čustvi. Nove možnosti se odpirajo tudi v ljubezni. Poskrbite, da boste ohranjali neko novo svežino, ki vas bo vedno znova ponesla v popolnoma drugačen svet.

ŠKORPIJON - Vpliv planetov bo ugoden na čustvenem področju, saj se vam nakazuje bolj sproščeno, po drugi strani pa vznemirljivo obdobje. Izkoristite priložnosti, ki se vam ponujajo.

STRELEC - Sami sebi boste prepovedali razmetavanje z energijo in iskanje pozornosti, namesto tega se boste intenzivno posvetili karieri, a ne boste začeli isti trenutek. Nekatere stvari lahko počakajo.

KOZOROG - Pričakujte vdor energije, ki se bo odražal predvsem pri vašem obnašanju. Neverjetno dobre volje boste in nasmejani. Ves čas boste skakljali iz enega konca na drugega.

VODNAR - Vaše samozavestno obnašanje bo marsikoga zmotilo, zato nikar ne pretiravajte. S skromnostjo in prilagodljivostjo boste dosegli veliko več. Luna bo poglobila vaše misli.

RIBI - Pred vami je nov delovni dan, ki utegne biti precej pester. V službi se boste primorani soočiti z novimi izzivi, v zasebnosti pa si boste zaželeli rutine, saj vas neprestano dogajanje že počasi utruja.