Napoved

Horoskop za nedeljo, 27. maja

W.Y.
27. 5. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - V ljubezni bodo občutki mešani in pogovori konstruktivni. Odprle se vam bodo nove poti in možnosti za osebno in duhovno rast. Stvari bodo šle naprej in to svetlobno hitrostjo, pospešil jih bo tudi vpliv planetov.

BIK - Na področju zasebnosti bo mirno, kar vam bo omogočilo pogled v vašo notranjost. Vzemite si čas zase in se soočite s svojimi resničnim potrebami. Če jih boste še naprej tajili sami sebi, ne boste dosegli sreče.

DVOJČKA - Ne pozabite, da se vaše sanje lahko uresničijo že danes. Odločite se, kaj si želite, in si to vizualizirajte, saj je to ključ do uspeha. Po glavi naj se vam podijo le pozitivne misli, vsakršne dvome pa čim prej odpravite.

RAK - Ljubezenska sreča bo danes namenjena samskim. Posebno izpolnjenost doživite na delovnem mestu. Zaznamovala vas bo trma, ki se je čim prej znebite.

LEV - Oglasila se bo oseba, s katero imata še nekaj nerazčiščenega. Presenečeni boste in se pripravljeni kar ostro odzvati. Morda pretiravate, vsekakor najprej pozorno prisluhnite.

DEVICA - Manjšim zdravstvenim težavam se danes ne boste mogli izogniti, zato se posvetite dobremu počutju, ki je odločilno za uspešno doseganje ciljev.

TEHTNICA - Na scenarij v vaši glavi se bo moral navaditi tudi partner, ki naj vas nikar ne poskuša zaustaviti. Treba bo poiskati nove načine, kako pritegniti vašo romantično pozornost.

ŠKORPIJON - Situacija na ljubezenskem področju se bo razrešila presenetljivo dobro, pomagal vam bo vpliv lune. Zdaj boste zadovoljni, saj ste računali na precej slabše. Partner vam bo zaupal določene zadeve.

STRELEC - Odnosi, ki so se v zadnjih časih skrhali, vas bodo začeli motiti, saj ste imeli občutek, da boste nesramnost osebe nasprotnega spola lažje prenašali. Poskusite se pogovoriti in razmisliti.

KOZOROG - Nikar se v današnjem dnevu ne poslužujte opravljanja, saj bi vas lahko drago stalo, poleg tega bi se lahko nekomu zamerili. Tega pa nikakor ne želite.

VODNAR - Prepustite se dogajanju in uživajte v vsem, kar vam je namenjeno, in ne mislite le na posledice, saj jih boste tako priklicali. Današnji dan vam bo zelo naklonjen.

RIBI - Vse skrivnosti, ki ste jih držali v sebi se vam bodo nakopičile. Morda bi bilo boljše, da se z nekom, ki je vključen v situacijo pogovorite in konkretno dorečete zadeve.