Napoved

Horoskop za soboto, 26. maja

W.Y.
26. 5. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Čeprav ste dokaj odporni in mirni glede zdravja, občasno vseeno čutite posledice določenih razvad. Preverite osebne zadeve, nekaj vas moti, mogoče se že zavedate napake.

BIK - Ne obremenjujte se, ker so pričakovanja očitno previsoka. Oseba, ki bo imela neke posebne želje, vam bo pripravljena pomagati, vendar jo boste morali prositi.

DVOJČKA - Na vsako stvar boste odreagirali preveč čustveno. Vezane bo partner ranil z nepremišljenimi besedami, samski pa boste zaradi neke osebe začeli izgubljati tla pod nogami.

RAK - Najprej se boste odločili, da partnerja vendarle pustite pri miru, potem se boste vseeno zapletli v pogovor. Preprosto se vam dogaja preveč naenkrat in nočete ostati v ozadju.

LEV - Druženje s kolegi vam bo ljubše od tkanja ljubezenskih vezi in poglabljanja v odnose. Uživali boste v izzivih in občutku svobode, zato vas bo najverjetneje zamikal šport.

DEVICA - Notranje boste občutljivi in le s težavo boste odšli naprej. Spodbudno bo, da boste telesu dovajali dovolj vitaminov in mineralov. Zdrav način življenja naj vključuje tudi dovolj gibanja.

TEHTNICA - Na čustvenem področju ste lahko mirni, posebno če se z nekom srečujeta po dolgem času in še razmišljate, ali se bosta ujela. Tudi za učenje imate veliko energije.

ŠKORPIJON - Tako zelo boste zaposleni s svojim zasebnim življenjem, da se vam niti najmanj ne bo ljubilo ukvarjati z delom. Vseeno se potrudite, saj boste imeli nekaj lepih priložnosti, teh pa se nikoli ne branite!

STRELEC - Ne glede na vaš miren značaj, se nikakor ne morete sprenevedati, da nečesa niste opazili. Zastavili vam bodo nekaj vprašanj, posebno glede naloge, ki ste jo nekoliko neprevidno prevzeli nase.

KOZOROG - Pomembno je, da ostanete osredotočeni na to, kar počnete. Kljub delu bo tudi družinsko življenje zahtevalo svoje in posegalo v vašo zbranost. Z malo truda boste hitro uredili razmere.

VODNAR - Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spora. Dinamična energija bo tista, ki vam bo podarila nove smernice. Skozi pogovor boste spoznali, kaj bo potrebno še spremeniti.

RIBI - Vaš način komuniciranja bo pustil vse prisotne brez besed. Očarali jih boste s svojim znanjem in suverenim nastopom. Vezani premislite, preden boste napadli partnerja.