Napoved

Horoskop za petek, 25. maja

W.Y.
25. 5. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Kar nekaj časa bo trajalo, da se boste lahko sprostili po naporni obveznosti. Z mislimi se boste ves čas vračali in se obremenjevali, kaj bi lahko naredili drugače.

BIK - Današnji dan bo označen po več krajših poteh in prijetnih razgovorih. Jasno in glasno boste povedali svoje mnenje. Blizu vam bo raziskovanje duhovnih znanj.

DVOJČKA - Kar zadeva reševanje poslovnih težav, boste občutili znatno zmanjšanje napetosti. Pred vami je uspešen dan, če le ne boste preveč pasivni glede svojih želja.

RAK - Pazite, da ne boste pri delu preveč zaletavi, saj bi si lahko s tem nakopali nepotrebne težave. Vaša komunikacija s strankami bo prodorna in neposredna.

LEV - Ves dan se boste po malem veselili neke zabave. Vaša pozitivna energija bo nalezljiva. Tistih nekaj obveznosti, ki vas čakajo, boste opravili z levo roko.

DEVICA - Povežite se z ljudmi, ki vam lahko pomagajo in ne ovinkarite preveč glede svojih ciljev. Vsaka informacija, ki jo boste dobili pred konkurenco, bo dragocena.

TEHTNICA - Blesteli boste na delovnem mestu. Obdani boste s svežimi idejami in zamislimi. Našli boste tudi neko paleto priložnosti za kreativno izražanje, ki je pred vrati.

ŠKORPIJON - Bodite kreativni in ustvarjalni, pomagala vam bo luna. Finančno bo zelo prijetno in harmonično. Postavite si meje in pravila igre, saj boste v tem primeru bolj učinkoviti.

STRELEC - Danes se lahko zgodi, da se zaprete vase in za nekaj časa postanete povsem nedružabni, kar pa ne bo najbolje vplivalo na vaše počutje in posledično učinkovitost pri delu.

KOZOROG - Pozabili boste na skrbi, ki jih imate na delavnem mestu, zato pa se boste toliko bolj posvečali vsemu, kar je bilo zaradi obveznosti na stranskem tiru. Priporočljivo bi bilo, da se sprostite.

VODNAR - Če se odpravljate na prvi zmenek s simpatično osebo, uporabite domišljijo, sramežljivost bo odgnala luna. Le tako vam bo namreč uspelo navezati prijeten pogovor, za katerega si ne boste želeli konca.

RIBI - Pokažite več energije in ustvarjalnosti, ne bodite med tistimi, ki večno čakajo na pravi trenutek, ki nikakor ne pride. Popoldne boste vsekakor dejavnejši, posebno glede družbe in s partnerjem.