Napoved

Horoskop za torek, 22. maja

W.Y.
22. 5. 2018, 06.30
Posodobljeno: 22. 5. 2018, 15.42
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN - Lahko računate na ugodne okoliščine, posebno pri stvareh, kjer je zgovornost ena najbolj zaželenih lastnosti. Imeli boste občutek uspešnosti, vztrajnosti in zadovoljstva.

BIK - V samopomoč vam bo danes samozavest. Previdnost na delovnem mestu ne bo odveč. Dogodkov ne prehitevajte, kajti potrpljenje bo potrebno. Pazite tudi na finance.

DVOJČKA - Na nekaj ste dokaj dobro pripravljeni, čeprav nikoli niste preveč zadovoljni s seboj. V ljubezenskih odnosih ste zopet preveč tihi in čakate, čeprav še sami ne veste, na kaj in na koga.

RAK - Uspeh na delovnem mestu bo ugodno vplival na vaše finančno stanje, ki se bo začelo krepiti. Dokazali boste svoje vrhunsko znanje in si izborili svoje mesto.

LEV - Vse se vam dogaja zelo nepredvidljivo. Enkrat hitro, drugič pa dolgočasno. Ne pozabite, da vse lahko spremenite v svojo korist, le povežite se s pravo osebo in ne sedite križem rok.

DEVICA - Bolj ko se boste trudili, da bi potlačili svoja čustva, z večjo silo bodo potem udarila na plan. Preveč se obremenjujete s tem, kaj si bodo mislili drugi.

TEHTNICA - V današnjem dnevu bo ključnega pomena potrpežljivost, kar velja še posebej za vezane. Do partnerja bodite sočutni in razumevajoči, kar vam lahko prepreči luna.

ŠKORPIJON - Uživali boste v vsem tistem, kar je lepo in prijetno. Na delovnem mestu boste imeli v rokah čarobno palčko, tako uživate v vsem kar ustvarjate in motivirali boste druge ljudi.

STRELEC - Zdelo se vam bo škoda, da bi predolgo počivali, čeprav je bolje tako, kot da bi storili nekaj nepremišljenega. V ljubezni so na vidiku sivi oblaki, zato ostanite previdni in budni.

KOZOROG - Nekdo vas bo navdušil s svojimi idejami, kar lahko velja za področje zasebnosti ali posla. Dovolili mu boste do besede, kaj hitro pa si boste obetali tudi skupno sodelovanje.

VODNAR - V ljubezni se vam bodo odpirale nove možnosti, ki bi jih bilo dobro izkoristiti. Nikar ne odlašajte in ne prepuščajte stvari naključju. Vzemite zadeve v svoje roke in se potrudite.

RIBI - Danes si boste marsikaj razlagali po svoje, kar pa lahko povzroči precejšen nesporazum. Potrudite se torej, da se boste trudili in poslušali tisto kar vam bo nekdo razlagal.