Napoved

Horoskop za nedeljo, 20. maja

W.Y.
20. 5. 2018, 06.36
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Vaše počutje bo do popoldneva drugačno, kot običajno. Zaradi povečanega napada miline in nežnosti, se boste pričeli spraševati, če je z vami kaj narobe. Ne boste energični, ampak boste sproščeno uživali.

BIK- Dan bo postregel z novimi spoznanji, zaradi katerih boste sprejemali zanimive odločitve. Dobro boste razpoloženi, tako v ljubezni kot v družinskem okolju se vam bo nasmihala sreča.

DVOJČKA-Vezani, z ljubezenskim partnerjem okrepita zvezo. Samski pa z nekom rinete vse globlje in globlje, ne da bi razmišljali o negativnih posledicah. Zberite se!

RAK- Pomanjkanje zbranosti bo krivo, da se vam bodo dogajale ravno tiste napake, ki ste se jim želeli izogniti. Poskušajte upočasniti tempo in si na glavo nikar ne nakopljite množice novih obveznosti.

LEV-Če ne gre drugače, se prisilite k počitku in si vzemite nekaj prostega časa samo zase. Drugače, kot da se razbremenite, ne bo šlo. Komunikacija z drugimi bo ravno zaradi vaše preobremenjenosti z šepala.

DEVICA- Razmere doma vas bodo še zadrževale in upočasnjevale. Ne tuhtajte o tem, kaj imate vi in kaj imajo drugi. Materialni svet ni vse in ni edini, zato delajte na osebnostnem razvoju.

TEHTNICA-Na čustvenem področju ste radovedni in si želite vedno več. Ni razlogov za oklevanje, saj bo prišel do izraza vaš živahen značaj. Popoldne prihaja nekaj novic iz tujine.

ŠKORPIJON-Zdelo se vam bo, da sanjate z odprtimi očmi. Morda to ne bo tako slabo, saj boste občutili več miru in sočutja. V večernih urah pa bodo te energije izginile in znova boste prehitevali samega sebe.

STRELEC- Vaša čustva bodo globlja, intenzivnejša in zelo težko boste našli besede, ki bi to opisala. Vaše miselne sposobnosti bodo ves dan dobre, vendar vam le ne bo treba vsega slišanega dvakrat preverjati.

KOZOROG-Ljubezenske zvezde izzivajo vse vas, ki ste še vedno nekoliko naivni ali pričakujete preveč. Pozor, posebno z nekom iz preteklosti, ki vas še vedno vznemirja.

VODNAR- Previdno, da ne boste zdaj na vrhu začeli popuščati in se prilagajati nekomu, ki tega ni vreden. Vezani se nimate nad čim pritoževati. Živite kot v najlepši zgodbi.

RIBI- Veliko bolj boste postali pozorni na družbeni in denarni status, ki ga imate, zadovoljni boste le z najboljšim in temu boste pripravljeni podrediti vse. Vztrajnost bo danes vaša močna točka.