Napoved

Horoskop za soboto, 19. maja

W.Y.
19. 5. 2018, 06.44
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Vaše miselne sposobnosti bodo odlične, zato se boste lahko lotili tudi bolj zahtevnih nalog in jih uspešno opravili. Če vam družba družine ali prijateljev ne bo dela, se lahko brez slabe vesti umaknete.

BIK- Poskrbite za sprostitev, pri kateri bi vam po vsej verjetnosti pomagalo druženje z ljudmi, ki vas nasmejijo. Morda bi bilo dobro, da si zvečer privoščite zabavo s prijatelji.

DVOJČKA-Oživele bodo pretekle vezi, kar vas bo spravilo v prav odlično voljo, vse skupaj vzpodbuja luna. Še posebej, vsi tisti, ki ste že dalj časa zaljubljeni v neko osebo, boste močno radostni.

RAK-Zadovoljstvo in sreča izhajata od znotraj, zato se ne ukvarjajte z zunanjimi dejavniki, ki vas spravljajo v slabo voljo. Postavite meje sebi in drugim, v to vas usmerja tudi dobra energija.

LEV- Še enkrat se boste lahko prepričali, kako dobro je med seboj združevati osebni šarm in odločno razmišljanje. Kadar hočete, ste veliko bolj stvarni od okolice, ki jo znate pridobiti na svojo stran.

DEVICA-Danes boste vzkipljivi in vročekrvni, zato se brzdajte, kolikor je le v vaši moči. Ostalim dovolite svoje mnenje, vi pa lahko brez slabe vesti vztrajate pri svojem.

TEHTNICA- Pričakovati je glasen in odločen dan. Končno boste znali reči bobu bob. Ljudje vas bodo občudovali, kajti naredili boste pomembne korake naprej, v kar vas usmerja vaša intuicija.

ŠKORPIJON-Dan je primeren za razreševanje težav na področju partnerstva. Poskrbite za prijetno, predvsem pa umirjeno vzdušje, partnerja pa se ne lotite z ostrimi besedami, saj bi tako vse skupaj le še bolj zapletli.

STRELEC-Sprostila in z dodatno energijo vas bo napolnila narava. V ljubezni in na delovnem mestu bo lepo in prijetno. Poslušanje umirjene glasbe bo balzam za dušo.

KOZOROG-Morebitne partnerske težave boste danes najlažje razrešili v drugi polovici dneva, ko se bo vzdušje vsaj malo pomirilo. S partnerjem bosta v pogovoru namreč težko obdržala rdečo nit.

VODNAR-Nekdo vam bo predlagal srečanje, toda pozneje od predvidenega. Nekoliko manj razumevajoči boste, nočete se zapletati v ene in iste pogovore ter težave.

RIBI-Premalo naredite za vašo najdražjo osebo, kar počasi že prebuja nejevoljo. Morda se boste morali že danes soočiti s posledicami, kar vam ne bo prav nič všeč.