Napoved

Horoskop za četrtek, 17. maja

W.Y.
17. 5. 2018, 06.26
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Nekaj se bo zvrtelo in rešilo izredno hitro. Tako v poslovnem življenju kot v ljubezenskih odnosih se boste lahko sprostili, prevzeli glavno besedo. Občutek vas očitno vodi na pravo stran.

BIK- Omilite zahteve, ki jih v zadnjem času odločno, na trenutke pa celo ostro postavljate. Ljudje okoli vas imajo drugačne želje kot vi, ki se jih morate naučiti spoštovati in delovati tudi njim v prid.

DVOJČKA-Posebno pozornost namenite pazljivosti pri fizičnih aktivnostih, kajti danes boste nagnjeni k napakam pri delu in posledično, na žalost, tudi poškodbam. Vseeno pa naj to ne bo razlog, da boste lenarili doma.

RAK- Ljubezen ne pozna meja, tega se zdaj že dobro zavedate, vendar pa kljub temu ne bi bilo slabo, da bi v čustvenih situacijah uporabljali tudi glavo, ne samo srce.

LEV- Čas, ko lahko poletite na krilih svojih sposobnosti in za to dobivate priznanja, so bogata naložba v prihodnost in predvsem vase. Samozavest, ki jo prinaša luna bo silovito narasla.

DEVICA-Preveč ste obremenjeni zaradi zadeve, ki si ne zasluži toliko pozornosti. Nekomu ne zaupate, sicer pa se še vedno lahko pogovorita in poiščeta stične točke.

TEHTNICA- Pred vami je dan, ki vam bo prinesel spremembe na področju dela in odnosov. V službi se boste s sodelavci lotili pomembnega projekta, a začetek ne bo ravno po vaših željah.

ŠKORPIJON-Obdržite nivo svojih neverjetnih spodobnosti. Nekoga boste prepričali v svoj prav, čeprav vam bo na začetku poskušal ugovarjati. Finančno stanje bo dokaj dobro.

STRELEC- Na delovnem mestu boste ustvarili prijateljsko razpoloženje. Zgradili boste dobre odnose, celo s sodelavcem, do katerega ste bili včasih negativno nastrojeni.

KOZOROG-Vaše počutje bo spremenljivo, vendar vas bo bodrila ljubezen. Le nekaj majhnih besed lahko naredi čudeže, posebno če je že dolgo od tega, ko ste prevzeli podobno pobudo.

VODNAR- Izkazalo se bo, da ste imeli prav in ne boste mogli skriti ponosa. Ne pretiravajte s samohvalo, da ne boste izgubili še naklonjenosti tistih, ki ne bodo zavistni.

RIBI-Delo vas bo neusmiljeno potegnilo vase, čeprav boste hoteli početi nekaj drugega. Potrebujete neko dodatno znanje, da bi bili kos zahtevni nalogi, ki vas čaka.