Napoved

Horoskop za sredo, 16. maja

W.Y.
16. 5. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Vsega, kar si želite, zaradi okoliščin ne boste mogli popeljati do konca, vendar se zato od svojih načrtov še ni treba posloviti. Počakajte, da stvari spet dozorijo.

BIK- Sladke besede vas lahko hitro zavedejo. Čeprav se vam sedaj vse zdi lepo in prav, se na koncu mogoče ne bo izkazalo, da je tako. Potrudite se in se za vsak slučaj še danes prepričajte ali je vse tako kot bi moralo biti.

DVOJČKA-Kmalu boste lahko zaživeli mirno življenje. Pri vsem drugem pa vseeno velja nekaj več previdnosti, kajti nikakor ne morete dojeti, da je treba spremeniti določene načrte, ki so že povsem zastareli.

RAK- Preveč se prepuščate trenutnim čustvom. Naenkrat niste dovolj spretni, ne znajdete se, zato preložite nekaj pomembnih opravkov oziroma čim prej preverite morebitne napake.

LEV-Tudi če je za vami naporen dan, si nadenite nasmeh, saj ste tako najbolj očarljivi. Tudi vezani poskrbite za skupno preživljanje večera, v katerem vam luna prinaša akcijo.

DEVICA- Danes bodo vaše želje malce nenavadne in nepričakovane. Želeli bi si precej neverjetne stvari, ki se ne bodo tako kmalu uresničile. Tega pa se morate zavedati že na začetku, kajti karkoli več boste pričakovali, boste razočarani.

TEHTNICA- V delovnem okolju bo danes vladalo čudno in vznemirljivo zatišje. Dan vam bo mineval počasi, zato si lahko počasi naredite načrt dela za prihodnje dni.

ŠKORPIJON- V krogu prijateljev se boste pogovarjali o zelo zanimivi temi. Vsi ki vas bodo obkrožali, bodo deležni dobre volje in simpatičnega smeha.

STRELEC-Veliko energije boste vložili v posel in v sodelovanje z znanci. Vedno pogosteje se boste vračali k ideji, da bi nekaj začeli, vendar se nikar ne zaletite prehitro.

KOZOROG- Zaželeli si boste tradicionalen, čaroben večer in si pri tem naložili preveč dela. Lepo se boste imeli, tudi če ne bodo vse najmanjše podrobnosti v popolnem redu.

VODNAR- Koraki na razpotju življenja bodo počasni in temeljiti, vendar boste z njimi tokrat zelo zadovoljni. Tako se ne boste odločili napačno in počasi se daleč pride.

RIBI-Dogajanje se bo umirilo, zato boste lahko službo odrinili na stranski tir in se posvetili zadevam, ki ste jih pred kratkim začeli v ljubezni. Bodite malce bolj previdni.