Napoved

Horoskop za torek, 15. maja

W.Y.
15. 5. 2018, 06.20
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Vaše pronicljivo opazovanje se vam lahko obrestuje hitreje, kot ste pričakovali. Pokažite, da ste lahko komunikativni, diplomatski in razumevajoči.

BIK- Hitro boste pozabili na pretekle spore in to vas ne bo niti najmanj zanimalo. Potrudite se torej, da boste čim prej spet v komunikaciji z prijateljem, ki trenutno nima časa za vas.

DVOJČKA-Obveznosti bo danes veliko, hitite, zdi se vam, da vsemu ne boste kos. Zadeve vas bodo nekoliko utrudile, toda na koncu se vam bo odvalil velik kamen od srca.

RAK-V zadnjih dneh ste pod velikim stresom. Ne bi bilo slabo, da bi si privoščili nekaj oddiha, kar bi blagodejno delovalo na vas in vaše telo. Nekdo izostruje vašo intuicijo.

LEV- Vsaka pripomba, kaj šele morebitna kritika, vas bo razbesnela, sicer boste postali le še bolj ranljivi. Uporabite svojo pragmatičnost, osredotočite se na delo in se ne ukvarjajte več s komentarji.

DEVICA- Ogromno dela, ki vas bo čakalo na delovni mizi, vas bo že navsezgodaj spravilo v slabo voljo, vendar se nikar ne prepuščajte pesimizmu. Potrudite se in čim prej opravite z vsem.

TEHNTICA- Bodite pozorni na nekaj, kar so vam povedali pred kratkim. Takrat besedam niste pripisali velikega pomena in to je napaka. Znova preverite vse podatke in ugotovili boste, kaj ste morda nekaj izpustili.

ŠKORPIJON- Pridobili boste veliko novih znanj. Srečno roko boste imeli tudi pri vseh komunikativnih dejavnosti. Zvezdni namigi vam prinašajo več priložnosti na finančnem področju.

STRELEC-Ne morete se otresti občutka, da bi lahko dosegli še več, a tudi taka pot, ki gre postopoma navzgor, vam ustreza. Nove naloge se boste lotili na pravi način, tokrat povsem samozavestno.

KOZOROG-Navdih boste črpali iz okolice. Niste si čisto na jasnem, če imate ob sebi prave ljudi, vendar vas bodo mešani občutki zapustili. Prehajate v bolj zadovoljno pozicijo.

VODNAR- V službi boste ves svoj čas podredili delu in ne bo vam žal. Vsako uro boste preživeli zelo aktivno. Ko se lotite delovnih obveznosti, vas komaj kdo ustavi, saj ciljate v višave.

RIBI- Ponavljajo se vam manjši zapleti. Nekoliko ste raztreseni ali zmedeni in zato se morate zdaj boriti s posledicami napak. Tudi vas lahko spravijo iz tira, posebno ljudje, ki niso povsem iskreni.