Napoved

Horoskop za ponedeljek, 14. maja

W.Y.
14. 5. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Z vami bodo danes nepopustljivi, sami pa ne boste našli rešitve in zato morda preveč pričakujete. V ljubezni je napočil trenutek, da si priznate, kam vas v resnici vleče.

BIK - Danes ne bo ravno veselo, vendar pa se lahko konkretno soočite z veliko obremenitvijo in rešite marsikatero težavo in na koncu dneva zadovoljno ugotovite, da ste na nek način napredovali.

DVOJČKA - Zadeva, ki jo obvladate, vam bo pomagala do boljših rezultatov, a ne zanašajte se samo nanjo. Treba bo razširiti obzorja in se odpreti novemu znanju, ki prihaja v vaše življenje.

RAK - Še vedno ste neodločni, saj vaše srce nekako sluti, da niste na tisti poti, ki si jo želite. Ni dovolj da znate poskrbeti le za poslovno in materialno plat.

LEV - Na čustvenem področju se ponavlja že doživeta zgodba, ki vam ni všeč. Določenih dejstev nočete povedati po pravici. Očitno vas je strah posledic, čeprav se bo vse skupaj dobro končalo.

DEVICA - Danes bo vaša koncentracija na vrhuncu, zato boste z levo roko opravljali naloge, ki vam jih bodo naložili. Ker se bo veliko dogajalo, boste porabili veliko energije.

TEHTNICA - Ne zamudite enkratne priložnosti, da bi popravili nekaj kar vas muči že dlje časa. Zaživel bo načrt glede projekta, ki vam lahko pomaga izboljšati stanje na računu.

ŠKORPIJON - Danes boste vsak komentar doživljali v negativni smeri, brez pravega občutka. Kvalitete, ki jih nosite v sebi so odlične, vendar je včasih potrebno samo narediti majhen korak.

STRELEC - Služba vam ogromno pomeni, a včasih partner in prijatelji tega niso pripravljeni razumeti. Nihče ne bo hotel popustiti, ker ima vsak svoj ponos, zato naredite korak vi.

KOZOROG - Občutili boste velik naval dobre energije, ki pa ga ne boste mogli sprostiti tako, kot to ustreza vam. Zadeve, ki so do sedaj stale bodo počasi zrele za zaključek, kar vas vznemirja.

VODNAR - Danes lahko izgubite tla pod nogami, če se dela in obveznosti ne boste lotili premišljeno. Pomanjkanje psihičnega in fizičnega ravnovesja bi vas lahko pripeljalo do težav.

RIBI - Dan vam prinaša radovednost in željo, da bi marsikaj spremenili, posebno v odnosih z družinskimi člani. Pri poslovnih korakih ne hitite, saj določenih okoliščin še ne obvladate popolnoma.