Napoved

Horoskop za soboto, 12. maja

W.Y.
12. 5. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Prihajajo nove možnosti za dobičkonosen posel, čeprav marsikaj še vedno ni čisto dorečeno in jasno. Nikar ne hitite in ne sklepajte prezgodaj, saj bi se lahko močno ušteli.

BIK - Predvidevajte še nekaj ljubezenskih nejasnosti in zapletov. Imate občutek, da se lahko uprete in zadeve obrnete v svoji smeri, toda znova premislite, če delate prav.

DVOJČKA - Potrebujete spremembo okolja, zato storite več za svoje zdravje in se usmerite tudi v užitke. Na čustvenem področju vas nekdo bere kot odprto knjigo, kar vam je všeč.

RAK - Čutite, da je prišlo vaših pet minut, in vsak trenutek boste izkoristili za to, da boste druge prepričali o svojih ciljih, ki bodo tokrat dodelani do potankosti. Ljubezen vas navdihuje.

LEV - Nekaj boste naredili brez vprašanja. Imate enkratno priložnost, da se izkažete, ne bo vam žal ne truda ne denarja. Vse se bo uredilo, le v ljubezni bi se morali bolj sprostiti.

DEVICA - Če boste danes nepremišljeni in zaletavi, se lahko prav hitro znajdete v nezavidljivem položaju. Da se boste temu izognili, se vsega lotevajte premišljeno in preudarno.

TEHTNICA - Pripravili se boste na naporen dan, ki bo vključeval pospravljanje. Bodite čim bolj samostojni, nikar ne dovolite, da bi postali odvisni od drugih, saj bi tako težko funkcionirali.

ŠKORPIJON - Iščete prave besede in prave povezave in zelo težko se vam bo ukvarjati s stvarmi, v katere ne verjamete. Nekaj boste vseeno uspešno zastavili in nadaljevali.

STRELEC - Zavedate se, da bi morali taktizirati, kar se vam nikakor ne posreči, saj to preprosto ni v skladu z vašim značajem. V ljubezenskem odnosu ste trenutno preveč neučakani.

KOZOROG - Razveselilo vas bo srečanje z nekom, ki vam je izredno naklonjen. Lahko si postavita nove cilje, predvsem prijeten bo občutek, da niste sami ter da vas nekdo podpira.

VODNAR - Danes razmišljajte le pozitivno. Sreča je ključna formula za doseganje fenomenalnih rezultatov. Tisti, ki niste v razmerju, se boste v današnjem dnevu prepustili navdihu.

RIBI - Dobro se počutite in to se odraža na vseh področjih. Zgodaj si boste nabrali dovolj energije da opravite tisto, kar od vas pričakujejo. Začenja se zelo zanimivo obdobje.