Napoved

Horoskop za torek, 8. maja

W.Y.
8. 5. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Na vrsto bodo prišli odnosi na delovnem mestu, ki jih boste osvežili, zato obdržite sproščen nastop ter za vtis ne skrbite. Ste na pravi poti do uspeha, zato se ne ustavljajte.

BIK - Obremenjujejo vas tisti, ki jih morate vedno znova vsako stvar posebej prositi. Čas bo pokazal svoje, posebno ko se bo izkazalo, da je stroškov več od predvidenega.

DVOJČKA - Pred vami je zanimiv dan. Danes bodo vaša čustva precej močnejša od razuma. Prepustite se jim in pokažite vsem, ki jih imate radi, da vam lahko popolnoma zaupajo.

RAK - Danes bo zmagala vaša radovednost. Planeti vam pomagajo tudi pri iskanju najboljših možnosti za nove priložnosti in napredek. Plačali boste nekaj več, toda obrestovalo se bo.

LEV - Dan bo dokaj miren, razen večera, ko boste nekoliko bolj nepotrpežljivi. Previdni bodite ob pomembnejših dogovorih in nakupih, saj se nekje skriva majhna past.

DEVICA - Določen dogodek vam bo dal pravi navdih in zagon, začel pa se bo s sporočilom, ki vam odpira novo upanje. Le z denarjem ostanite bolj previdni, saj trenutno ne vidite prave slike.

TEHTNICA - Nihče ne zahteva od vas, da morate vse postoriti sami, zato sprejmite pomoč sodelavcev in ne razmišljajte, kdo bi vas lahko le izkoristil. Čustva bodo umirjena.

ŠKORPIJON - Danes boste dobili občutek, da vas nadrejeni kljub vsemu vašem delu in trudu ne cenijo dovolj. Pogovorite se o tem, saj se boste potem končno razbremenili.

STRELEC - Na dobri poti ste, še posebej na poslovnem področju. Končno boste pozabili na nekaj težavnega in obremenjujočega. Ne izgubljajte upanja, raje zaupajte v dobre rešitve.

KOZOROG - Z nekaj prilagajanja na napetosti in spremembe, vam bo uspelo preiti v nov začetek. Delovali boste trezno, hladnokrvno, premišljeno in v poslovnem pogledu konstruktivno.

VODNAR - Pri zadevi, ki vam sicer veliko pomeni, niste dovolj zagnani ali prepričani, čeprav si tega ne priznate. Poskušajte se otresti negativnih misli, posebno glede partnerjeve zvestobe.

RIBI - Pokažite, da ste glede zadeve, ki je pomembnega značaja pripravljeni prisluhniti različnim mnenjem. Tako boste povečali svoje možnosti, da vas čim boljše sprejmejo.