Napoved

Horoskop za ponedeljek, 30. aprila

W.Y.
30. 4. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Dela se boste lotili brez pravega navdušenja, toda vseeno ni posebnih razlogov za strah, saj boste zadevo nazadnje obvladali. Pozneje popoldne se vaše energije izboljšujejo.

BIK - Razmišljali boste o čustveni varnosti in stabilnosti. Ugodna luna vam bo podarila pogum, da boste uredili določene zadeve iz preteklosti, ki so v celoti vezane na vaše življenje.

DVOJČKA - Dober položaj planetov vam bo olajšal današnjo situacijo. Končno boste danes dobili nekaj odličnih priložnosti, ki jih dobro izkoristite. Sklenili boste lahko neko novo poznanstvo.

RAK - Nekdo, ki ste mu nekaj zamerili, se prav nič ne obremenjuje s tem. Vas pa bo to le še bolj vznemirjalo in razjedalo. Premislite, če je ta oseba sploh tega vredna in se postavite zase.

LEV - Danes se boste preveč vmešavali v partnerjeve zadeve, zato bo med vama prišlo do konflikta. Naj drugi poskrbijo sami zase, vi pa se medtem posvetite stvarem, ki vas navdihujejo.

DEVICA - Pretiravali boste pri vsem, česar se boste danes lotili. Na poslovnem področju je nakazanih nekaj ovir, ki jih lahko premostite s svojo pridnostjo in vztrajnostjo, ki jo premorete.

TEHTNICA - Vaši bližnji niso preveč navdušeni, saj nečesa pomembnega preprosto niste naredili. Zapisujte si in hranite vse, kar je najpomembnejše, da se boste znašli v zmedi.

ŠKORPIJON - Danes boste nemirni, kar se bo proti koncu dneva le še stopnjevalo. Zgodilo se bo nekaj, kar bo v vas prebudilo željo po obujanju preteklosti. Usmerite se raje v prihodnost.

STRELEC - Pomemben vam bo rezultat. Pot do njega boste sprejeli kot neke vrste nujno zlo, vendar boste pretirano neučakani in zato tudi nekoliko površni, kar vas lahko drago stane.

KOZOROG - Čakali boste, da bo konec službe, da se boste lahko posvetili bližnjim in prijateljem. Pričarali si boste prav čaroben večer. Danes pozabite na vse skrbi, slabo voljo pa postavite na stran.

VODNAR - Še vedno niste prepričani, ali ste se odločili tako, kot je prav, ali ste morda zabredli v težave. Najboljša rešitev je, da ne sprejmete prve ponujene priložnosti, saj vas kmalu čaka boljša.

RIBI - Danes si boste nekaj brezmejno želeli, vendar tega še ne boste mogli dobiti takoj. Okoliščine vam enostavno ne bodo dovolj naklonjene, zato bo potrebne nekaj več potrpežljivosti.