napoved

Horoskop za četrtek, 26. aprila

W.Y.
26. 4. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Morda niste med najbolj zgovornimi, toda vseeno lahko dosežete vse, kar si želite. Le potruditi se boste morali, da bodo negativne misli ostale daleč za vami, ter da jih nadomesti optimizem.

BIK - Niste preveč zadovoljni, z osebo, ki vas preprosto noče razumeti. Začasne težave boste odpravili le z veliko potrpežljivosti. Dogovarjanje in prilagajanje bo bolj kaotično.

DVOJČKA - Imeli boste ogromno željo po nečem novem. Zaželeli si boste dogodivščin, ki bi vas popeljale v neznano. Mogoče je to znak za vas, da se počasi usmerite v varčevanje.

RAK - Ne glede na komentarje, ki jih boste deležni, boste blesteli s svojimi idejami. Čas bo pokazal, da imate prav. Naredite si načrt, kako boste dosegli želene cilje in ne popuščajte.

LEV - Določena oseba vam ne bo dala miru. Šlo bo za bližnjega ali nekoga, ki ga šele spoznavate. Dovolj ste modri, da sami sprejemate življenjske odločitve, zato se postavite zase.

DEVICA - Preden se boste o določeni zadevi dokončno odločili, dobro premislite, če si to res želite. Ko boste enkrat sprožili tok dogajanja, se ne boste želeli vračati nazaj.

TEHTNICA - Težave, ki vas mučijo, so bolj povezane z vašimi preteklimi izkušnjami kot pa s trenutno situacijo. Slej ko prej boste morali odpreti tudi stare rane in končno narediti korak v prihodnost.

ŠKORPIJON - Vaše počutje bo bolj spremenljivo, kar je za vas stalnica, tokrat podkrepljena še z vplivom planetov. Zvečer boste že na točki da eksplodirate, potrebovali boste sprostitev.

STRELEC - Danes boste veliko bolj sproščeni in odprti za novosti kot običajno, zato boste tudi lažje izrazili svoje želje in potrebe. Po drugi strani pa boste manj usmerjeni v ljubezensko področje.

KOZOROG - Zagotovo vam tokrat ne bo dolgčas. Pomembne zadeve se boste spomnili z manjšo zamudo, a vseeno še ne bo prepozno. Ostane vam le to, da prevzamete pobudo in se soočite.

VODNAR - Danes se lahko se posvetite tudi opravkom, ki zahtevajo veliko zbranosti. Ključ do uspeha je očitno prava kombinacija in mešanica izvirnosti in kreativnosti, ki jo imate.

RIBI - Poskusili se boste pogovoriti z nekom, ki je izredno raztresen, kar vas bo nekoliko utrudilo. Zadeva bo velik zalogaj, toda spomnite se, da preveliko razburjanje ne vodi nikamor.