napoved

Horoskop za sredo, 25. aprila

W.Y.
25. 4. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Današnji dan utegne biti za vas precej stresen, saj se boste v službi soočili z mnogimi spremembami. Nekatere bodo prišle popolnoma nepričakovano, druge ste že nekaj časa predvidevali.

BIK - Imejte vse stvari pod nadzorom in ne podlezite tveganim željam, ki bodo pronicale v vašo bližino. Raje se zaposlite s kakšnimi drugimi opravki, ki se bodo izkazali za koristne.

DVOJČKA - Sami sebe boste spravili v težave če boste poskušali nekaj doseči preko  poznanstev. Ne glede na to, ali potrebujete uslugo ali ste le neučakani, bodite bolj previdni.

RAK - Danes se boste lotili fantaziranja, a to ne bo prineslo nobene rešitve. Situacijo boste morali sprejeti ne glede na to, ali vam bo všeč ali ne. Sorodnik vam bo postavil dvoumno vprašanje.

LEV - Dan boste preživeli v napetem pričakovanju. Potrudite se, da izpolnite pomembno obljubo, posebno če bi morali organizirati neko srečanje. Prijateljeva pobuda vam bo zelo všeč.

DEVICA - Nekaj, kar ste vztrajno vadili in se zaradi tega odrekali, se vam bo končno obrestovalo. Zbrani boste in polni zaupanja vase, zato pričakujte, da se bo dogajanje razvijalo še naprej.

TEHTNICA - Nekaj je samo v vaših rokah, zato prevzemite pobudo. Ni druge možnosti, kot da se glede določenih zadev znova potrudite po najboljših močeh, čeprav ste upali, da boste lahko izpregli.

ŠKORPIJON - Zamikalo vas bo tisto, kar ni dovoljeno. Karkoli boste že naredili, se zavedajte, da boste morali prevzeti odgovornost za posledice. Ne bodite tako prevzetni.

STRELEC - Cilje ste si sicer jasno začrtali, v praksi pa se vedno znova zgodi malenkost, ki vas lahko zmoti in zamoti. Razmislite, če bi želeli združiti moči z nekom, ki je odlično podkovan.

KOZOROG - Pri svojem delu ste izredno hitri in marljivi. Poslovno in zasebno življenje se na neki način prepletata. Poglabljanje bo nenavadno vznemirljivo, saj bo ubralo zanimive poti.

VODNAR - Danes lahko prevzamete pobudo. Ostanite pozorni pri vseh pomembnih pogovorih. Brez strahu lahko ponovite nekaj, tudi glede pomembnega in zahtevnega projekta.

RIBI - Prijetna Venera vam napoveduje ljubezensko novico, ob kateri ne boste ostali ravnodušni. Znova se lahko brez pomislekov družite z nekom, ki vam je zelo simpatičen.