Napoved

Horoskop za torek, 24. aprila

W.Y.
24. 4. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Okolica se ne bo prav nič ozirala na vaše mnenje, zato boste morali kar naravnost povedati, kaj si želite in kaj si mislite. Presenečeni boste nad učinkom vaših iskrenih besed.

BIK - Danes boste utrujeni od vsega dogajanja, saj bo dan od začetka do konca zelo naporen. Komaj boste dohajali vse, kar se bo dogajalo, vendar pa nikar ne skrbite, saj vas zvečer čaka več sreče.

DVOJČKA - Nekdo vas preveč provocira in slutite, da njegovih napadov ne morete predvidevati. V službi bodite pazljivi, morda še ne poznate vsega, kar se zahteva, zato ne vztrajajte v nedogled.

RAK - Nabralo se vam je precej malenkosti, ki jih boste morali danes nujno urediti. Popoldne boste precej spretni, lahko pa se bo pojavilo nekaj težav pri komunikaciji, kar vam ne bo všeč.

LEV - V svojem življenju morate narediti prostor za novosti na vseh področjih, le tako se bodo začele odvijati spremembe, ki si jih močno želite že nekaj časa. Še posebej na ljubezenskem področju, kjer ste nekoliko obupani.

DEVICA - Razmišljali boste o fenomenalni ideji. Trenutne okoliščine vam res niso najbolj naklonjene, kar pa še zdaleč ne pomeni, da vam ne bo uspelo. Počakajte na pravi trenutek.

TEHTNICA - Glede poslovnih in družinskih zadev ste tokrat lahko optimistični. Nekaj se nadaljuje v boljšem slogu, kot ste predvidevali, in prav to vas bo dodatno vzpodbudilo.

ŠKORPIJON - Nekaj več sreče se vam obeta na ljubezenskem področju in sicer proti večeru. Z veseljem boste nadaljevali druženje z neko osebo, s katero si obetate več kot le prijateljstvo.

STRELEC - Niste odločni, določena oseba vas privlači in hkrati odbija. Veliko je razlogov za in proti in zato je odločitev težka. Bodite iskreni, in ne prehitevajte časa in dogodkov.

KOZOROG - Zaradi močnih čustev boste razdvojeni med dvema možnostma, ki bosta nekoliko obremenilni. Tudi po pogovoru z dobrim prijateljem vaša odločitev ne bo nič lažja.

VODNAR - Dobro se boste počutili in svoje obveznosti boste brez težav opravili v dogovorjenem času. Vaš trud bo opažen in končno boste deležni prijetne pohvale s strani simpatične osebe.

RIBI - Prihaja več novic, kot ste pričakovali, v glavnem pozitivnih, čeprav bo med njimi tudi nekaj, kar je povezano z osebo iz preteklosti. Nikar se ne vračajte na poglavja, ki ste jih že zabrisali.