Napoved

Horoskop za ponedeljek, 23. aprila

W.Y.
23. 4. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Odvrzite okove, ki vas ovirajo pri naslednjem koraku. Skrajni čas je, da naredite nekaj v tej smeri. Naj vas ne bo strah, da vam ne bi uspelo, saj nimate utemeljenih razlogov za to.

BIK - Stvari, ki jih ne poveste, in čustva, ki jih zadržujete v sebi, se kopičijo. Če se ne boste odkrito pogovorili z nekom, bo napetost še naprej rasla in vas obremenjevala.

DVOJČKA - Zdelo se vam bo, da morate doreči še številne podrobnosti, vendar v resnici ne bo šlo drugače, kot da kar začnete in se sproti soočite z morebitnimi težavami.

RAK - Postajali boste zoprni, ker se vam bo zdelo, da vas vedno nekdo omejuje, a prezir do avtoritete bo počasi izpuhtel. Namesto tega boste našli razumevanje za ljudi in dogodke, ki vam bo olajšalo preostanek dneva.

LEV - Današnji dan vam ne bo ravno najbolj pisan na kožo. Nekdo od bližnjih vas bo preverjal, kar vas bo malce razjezilo. Na miren način mu povejte, kaj vas moti in se postavite zase.

DEVICA - Poskusite se na drugačen način lotiti projekta, ki se zapleta. Manjše tveganje se bo lahko odlično obneslo, še posebno če se boste znali umakniti v pravem trenutku.

TEHTNICA - V dan boste vkorakali precej slabovoljno, intuicija vas bo svarila pred slabimi odločitvami, zaupajte ji in reagirajte umirjeno. Nekaterim obveznostim se ne boste mogli izogniti, pa če se boste še tako trudili.

ŠKORPIJON - Danes bodo vaša čustva usklajena z razumom. To bo tudi razlog za notranji mir, ki bo danes nastopil, a na žalost ne bo trajal dolgo. Že v drugi polovici dneva se utegne pojaviti nemir, ki mu ne boste znali določiti vzroka.

STRELEC - Karkoli vam bo uspelo prihraniti, bo bolje kot nič. Ne boste ravno navdušeni nad primerjanjem in izbiranjem, a vseeno ne kupite kar prve stvari, ki vam pride danes pod roke.

KOZOROG - Ni razloga, da bi se smilili sami sebi, saj zdaj vsaj veste, kakšne prijatelje v prihodnosti izbrati. Razmislite o spremembi prehranjevalnih navad, ki vam bo dolgoročno zelo koristila.

VODNAR - Poslovni dogovor se razvija v smeri, ki vam še malo ni všeč. Morda boste potrebovali podporo nadrejenega ali pa boste zbrali več sodelavcev, ki se strinjajo z vami.

RIBI - Pričakujte nekaj zastojev, posebno pri delu in študiju. Nič odločilnega, vendar dovolj, da dan dočakate izredno utrujeni in napeti. Naredite si dober načrt in se ga poskusite držati.