Napoved

Horoskop za nedeljo, 22. aprila

W.Y.
22. 4. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj bo prinesel ta dan?

OVEN - Sanjajte svoje sanje. Morda boste za nekaj časa prisiljeni v težek odnos, a ta vam lahko pomaga, da bodo sanje večje in drznejše. Nocoj vas morda čaka prijetna romanca.

BIK - Vaše hrepenenje po romantičnosti lahko pomaga spremeniti žalosten vsakdanjik. Posvetite se načrtovanju čarobnega večera, medtem ko se drugi ukvarjajo z vsakdanjimi rečmi.

DVOJČKA - Karkoli boste danes počeli, boste zadovoljni, saj se bo vse odvijalo tako kot si želite. Prišli boste do določenih spoznanj in zaključkov, ki vas bodo obogatili.

RAK - Partner želi od vas več pozornosti in danes bo več kot primeren dan, da mu jo namenite. Peljite ga na zmenek in mu pokažite, koliko vam v resnici pomeni njegova bližina.

LEV - Lepa beseda lepo mesto najde, zato se poskusite z osebo, ki vas ne razume najbolj odkrito pogovoriti. Simbolika današnjega dne vam bo več kot pisana na kožo.

DEVICA - Danes bo v vas prevladoval globok notranji mir, ki bo omogočal intuitivno razumevanje. Če bo potrebno, izrazite sočutje ali pa poiščite pomoč. Danes se bo pokazala tudi potreba po obnovitvi moči.

TEHTNICA - Privoščite si osebno dogodivščino. Morda boste presenečeni, kako dobri ste v stvareh, ki jih še niste počeli. Morda boste dobili nenapovedan obisk. Izzive sprejmite mirno.

ŠKORPIJON - Osebnih razmerij ne morete stlačiti v urnik. Vaš partner bo morda zahteval obljubo, preden boste pripravljeni. Vzemite si čas. Če ne more sprejeti oklevanja, je vaš odgovor jasen.

STRELEC - Vaša ljubezen je brez meja. Za svoje najdražje bi naredili vse, da bi le bili zares srečni. Prav je, da se na vso moč trudite ustreči drugim, vendar ob vsem tem popolnoma pozabljate na svoje lastne potrebe in želje.

KOZOROG - V ljubezni se dogaja nekaj, kar vam bo močno pognalo kri v žilah. Vsekakor vam bo najbolj všeč to, da lahko dejansko vplivate na dogodke, saj sta vas čakanje in upanje močno utrudila.

VODNAR - Napredovali boste glede osebnih ciljev ali pri iskanju smisla življenja. Dan bo ugoden za branje, meditacijo, pa tudi umirjeno druženje in globoke pogovore, ki prinašajo rezultate.

RIBI - Dolgo je že, odkar ste si privoščili razvajanje in sprostitev. Storite to danes, saj vas stresen način življenja močno ovira pred vašim sproščenim počutjem in harmonijo.