Napoved

Horoskop za soboto, 21. aprila

W.Y.
21. 4. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Odkritost vam bo prinesla spoštovanje, napake vam bodo oprostili in jih pozabili. Za uspeh potrebujete razumevajoč in velikodušen odnos do sveta. Priznajte svoje pomanjkljivosti.

BIK - Danes boste občutili trenutke miru in sreče. Pravzaprav boste pomirjeni kot že dolgo ne. Občutek boste imeli, da je sreča na vaši strani in da se nimate česa bati. Vaš občutek bo popolnoma pravilen.

DVOJČKA - Lepo je, da ste pošteni, a ni treba, da iz poštenosti zraste naivnost. Imejte odprte oči in pazite na svoj hrbet, saj vam bodo sodelavci in nadrejeni znali ponagajati.

RAK - Zaupajte v prihodnost. Čeprav se imate običajno slabo vest, kadar dobite nekaj zastonj, vam tokrat ni treba dvomiti, da imate srečo. Sprejmite priložnosti in ponudbe.

LEV - Uspelo vam bo, posebno od poldneva naprej, in sicer po pomembnem pogovoru, kjer bosta oba s prijateljem pripravljena najti rešitev. To je zagotovo trenutek, ko boste na isti valovni dolžini.

DEVICA - Za svojo pot na vrh izkoristite tako navdih kot realno oceno trenutnih razmer. Ambicije so visoke, a zdrava pamet trenutno ni cenjena, zato premislite, preden kar koli storite.

TEHTNICA - Vezani boste uživali v družbi ljubljene osebe, samski pa boste iskali nove priložnosti in izzive. Morda boste spoznali koga zanimivega, ki vam bo popestril dogajanje.

ŠKORPIJON - Modrost, ki jo prinašajo leta, je možno vedno prilagoditi trenutnim trendom. Ko se znajdete v skušnjavi ali pred odločitvami, pomislite na to, kako bi ravnali vaši prijatelji.

STRELEC - Prijatelji vas bodo morda povabili, da poskusite nekaj drznega, ali vas poskušali nevarno pretentati. Raje se osredotočite na majhna, a pomembna opravila doma.

KOZOROG - Pri pravi ljubezni vam nihče ne more polagati besed v usta. Za pomemben odnos je potrebno več pogovorov kot poljubljanja. S partnerjem se pogovorite o načrtih in ciljih.

VODNAR - Obljubili ste si, da boste skrbeli za redno fizično aktivnost. Nikar ne pozabite na to obljubo, saj je več kot odlična za vas. Še posebno v zadnjem času, ko ste prenapeti zaradi vseh skrbi, ki vas obremenjujejo.

RIBI - Potrudite se narediti čim boljši vtis. Družite se in očarajte vse, ki jih srečate, pa bodo vsi govorili o vas. Svoj šarm in družabnost izkoristite v svoje dobro.