Napoved

Horoskop za petek, 20. aprila

W.Y.
20. 4. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Preveč prijazni boste, zato vaša sporočila ne bodo imela take teže in jih boste morali verjetno še kdaj ponoviti. Ni dobro mešati posla in zabave, ohranite trezno glavo.

BIK - Naveličani ste službene rutine. Če le imate priložnost, se pogovorite z nadrejenim, saj vam le on lahko pomaga pri tem. Nikar ne mislite, da se ne da nič narediti. Na zasebnem področju vam dogajanja nikakor ne bo primanjkovalo.

DVOJČKA - Napoveduje se vam še en dan, zaznamovan s povišano energijo. Resnično potrebujete kaj takega, da se končno začnete boriti za tisto, kar vam je najbolj pri srcu. Tudi psihično ste močnejši.

RAK - V kratkem času boste v službi postorili veliko, kar ne bo ostalo neopaženo. Vaša družina vas bo podpirala, čeprav se ji zadnje čase bolj malo posvečate.

LEV - Sami dobro veste, da z negativnim obnašanjem ne boste nikamor prišli, zato ne čakajte na druge, da vas opozorijo nanj. Poskrbite, da bodo ljudje v vas videli človeka, ki je vreden spoštovanja.

DEVICA - Dobre načrte vam lahko pokvari hitenje, zato umirite korak in posvetite pozornost podrobnostim. Delo boste opravljali z ljubeznijo in navdušenjem, ki ju boste s seboj prinesli tudi domov in delili z domačimi.

TEHTNICA - Čeprav se ne bo dogajalo nič posebnega, bo vaše razpoloženje nekoliko nihalo. Razmislite, če nimate nekih neporavnanih računov, ki bi vam lahko pokvarili počutje.

ŠKORPIJON - Več kot nove poslovne zmage vam bodo pomenili zdravi odnosi na delovnem mestu, zato boste vanje vlagali več truda in pozornosti. Na nekoga boste s svojim vedenjem in dejanji naredili velik vtis.

STRELEC - Nekoliko ošabni boste, s čimer na marsikoga ne boste naredili dobrega vtisa. Še pravi čas se vzemite v roke in nadzorujte svoje obnašanje, da ne bo prepozno. S partnerjem bosta imela o nečem različno mnenje.

KOZOROG - Dan bo postregel bo z novimi spoznanji, zaradi katerih boste sprejemali zanimive odločitve. Tekmovalno boste razpoloženi, tako v ljubezni kot v poslu, sreča se vam bo nasmihala.

VODNAR - Že zgodaj popoldne vas bo razveselilo povabilo. Gre za možnost prenavljanja starih stikov in obuditev odnosa, ki vas veseli. Potrudite se po najboljših močeh, saj imate priložnost.

RIBI - K delu boste pristopali resno in zavzeto, vendar si boste znali vzeti čas za sodelavce in jih spodbujati, ko bo morala padla. Pripravite se na sodelovanje, ki ne bo po vašem okusu.