Napoved

Horoskop za torek, 17. aprila

W.Y.
17. 4. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Ko zaslutite, da se bo potrebno prilagajati, vas najprej mine volja do življenja, a temu ne boste mogli uiti. V ospredju bodo poslovni odnosi, ki vam bodo povrnili vaše upanje.

BIK - Našli boste pravo pot, pa čeprav je trenutno še ne vidite. Ne poskušajte prehitevati dogajanja. Najboljše priložnosti še niso prišle do vas, zato ostanite mirni in vztrajni.

DVOJČKA - Dokler vam nekdo stoji ob strani, je ni sitnosti, ki bi vam nagnala strah v kosti. Na vsakem koraku čutite, da niste sami, zato bi lahko premikali gore. Tudi prijatelj vam bo danes naklonjen.

RAK - Več kot nove poslovne zmage vam bodo pomenili zdravi odnosi na delovnem mestu, zato boste vanje vlagali več truda in pozornosti. Na nekoga boste s svojim vedenjem naredili velik vtis.

LEV - Spoznali boste, da resnica ni vedno preprosta. Prav tako ni vedno označena, zato trenutno sploh ne veste, kje jo iskati. Skoraj vsi, ki ste jim zaupali, so vas pustili na cedilu.

DEVICA - Za današnji dan ste si zastavili mnogo ciljev, morda celo preveč. Čas je, da se nekoliko umirite, saj od sebe pričakujete preveč. Bodite zadovoljni z narejenim in dajte času čas za zastavljeno.

TEHTNICA - Poslovne zadeve bodo zahtevale hitre odzive, izvirne rešitve in komunikacijo na najvišji ravni. Tradicionalni način razmišljanja vas bo v današnjem dnevu bolj oviral kot navdihoval.

ŠKORPIJON - Ne razlagajte vsega, kar se vam plete po glavi. Znano je, da nimate dlake na jeziku, vendar ne boste nič na slabšem, če ga boste kdaj obdržali za zobmi.

STRELEC - Nepričakovana priložnost vam bo prekrižala načrte. Rade volje jih boste spremenili ali pa se jim boste celo odrekli, da boste popestrili monotono dnevno rutino.

KOZOROG - Izvedeli boste nekaj izredno koristnega, čeprav bo morda vaš prvi odziv upor. Nekdo vam bo pomagal, čeprav vse skupaj ne poteka ravno tako, kot ste si zamislili. Gre za rešitev, o kateri niste razmišljali.

VODNAR - Premalo ste kritični do tega, kako zapravljate svoj težko prisluženi denar. Včasih vas dogajanje tako prevzame, da potrošite veliko preveč. Tudi na poslovnem področju previdnost ne bo odveč.

RIBI - S številnimi ne morete najti skupnega jezika. Vsekakor dobro odprite oči in pozor v službi, kjer bo zastavljeno nekaj nenavadnih vprašanj. Ne poznate vseh okoliščin, zato se nikar ne izpostavljajte.