Napoved

Horoskop za nedeljo, 15. aprila

W.Y.
15. 4. 2018, 06.45
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Ljubezen vas bo močno ogrela, tako kot tudi pozornost osebe, ki vas očitno ni pozabila. Tako v družini kot v družbi bo prijetno, posebno v družbi mlajših. Privlači vas možnost, da bi šli zapravljat.

BIK - Nekoliko manj odločni boste, kot po navadi. Ugotavljate, da je včasih modreje postaviti se v ozadje in zadeve opazovati, kot da bi povedali tudi nekaj, zaradi česar bi se lahko kesali.

DVOJČKA - Jutro bo nemirno, v popoldne pa boste zakorakali energično in optimistično, ker čutite, da ste še vedno vplivni. Vsekakor izkoristite priložnost za nove konjičke in izpopolnjevanje.

RAK - Popazite na zdravje, posebno glede prehrane. Preveč se razvajate, posledice so vedno iste. Nekaj vaših zamisli se uresničuje počasneje, tudi zaradi zamorjenosti.

LEV - Nekdo vas bo nenehno nadlegoval. Občutek boste imeli, da vam nikdar več ne bo dal miru. Težavo poskušajte rešiti s pogovorom, pri tem pa nadzorujte temperament.

DEVICA - Navdaja vas dobra volja, čeprav se največja ljubezenska želja še ne izpolnjuje. Družite se z nekom, s katerim sta že zdavnaj ugotovila, da razmišljata podobno.

TEHTNICA - Privlačnost z nekom je izredno velika in vsekakor je mogoče, da vaju bo nosila daleč, čeprav se vajina značaja ne ujameta stoodstotno. To vam bo le še neka dodatna spodbuda.

ŠKORPIJON - Dobili boste dobro novico, lahko se odzovete spontano. Z drago osebo lahko nadoknadita zamujeno. Pa še lepše bo, glede na to, da bosta oba bolj sproščena kot nekoč.

STRELEC - V mislih boste pogosto odsotni, namesto financ se boste posvečali svojim čustvenim težavam. Občutljivi boste in zelo dovzetni za nežnost, ki jo poiščite v najtoplejšem objemu.

KOZOROG - Zberite svoje najdražje okoli sebe. Družinska srečanja, počitnice ali druženja, ki jih boste načrtovali na današnji dan, se bodo vsem udeležencem vtisnila v spomin.

VODNAR - Nima smisla, da bi se zapletli v nepotreben spor, saj še ne veste, kaj se plete v ozadju. Na splošno bo vaše počutje dobro, fizično in psihično boste močni.

RIBI - Odličen dan, ki se mu je vredno prepustiti. Čeprav boste morda zadržani v svojih besedah, boste to nadoknadili z dejanji, ki ne bodo šla hitro v pozabo.