Napoved

Horoskop za soboto, 14. aprila

W.Y.
14. 4. 2018, 06.47
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia

OVEN - Določenih dvomov ne morete rešiti, preprosto čutite, da na drugi strani ni dovolj posluha. Radi bi predlagali kaj novega, toda še vedno vas ustavlja nek nerazložljiv občutek.

BIK - V zvezi z ljubljeno osebo imate velika pričakovanja. Če bi realneje pogledali na situacijo, bi lahko ugotovili, da se tudi sami ne trudite po najboljših močeh.

DVOJČKA - Vse se rešuje sčasoma in vprašanje je le, ali boste dovolj potrpežljivi ali pa se boste kot tolikokrat doslej obrnili na drugo stran. Bodite bolj odprti in iskreni.

RAK - Na ljubezenskem obzorju je nekaj zanimivega. Ne ustavljajte se, temveč kar pogumno nadaljujte, kajti tudi današnje popoldne ali večer ponujata novo priložnost.

LEV - Proslavljali boste pomemben dosežek v družbi ljudi, ki so vam vsak po svoje pomagali pri tem. Skrbi in dileme glede novih priložnosti boste tokrat pustili doma.

DEVICA - Nekaj se bo začelo obetavno, toda rešuje se pozneje, kot ste upali. Priznati si morate, da morda niste pravočasno pokazali čustev in oseba ne more vedeti kaj pričakujete.

TEHTNICA - Kjer bo zabava, tam boste vi. Malokdo bo znal ukrotiti vašo nemirno naravo. Brez slabe vesti si privoščite izhod do zgodnjih jutranjih ur. Pazite le, da ne boste pregloboko pogledali v kozarec.

ŠKORPIJON - Izbrali boste pravi trenutek za neki pogovor, posvet ali poslovno srečanje. Pohitite, izkoristite ugoden trenutek. Luna obeta več pozitivnih vibracij in izrazitih čustev. Nekdo je še vedno zasidran v vašem srcu.

STRELEC - Z nekom se ne morete sporazumeti, čeprav ste poskusili vse, kar je v vaših močeh. K sreči pa se boste popoldne hitro zamotili z nekaj več dela in hitro pozabili na morebitne nesporazume.

KOZOROG - Od vas se bo veliko pričakovalo, vi pa ne boste ravno pri volji, da bi plesali, kot drugi hočejo. Vsem ne bo všeč, ko se boste postavili zase, vi pa boste počakali, da se stvari umirijo.

VODNAR - Obetajo se vam težave, saj boste zelo neodločni. To bo lahko povzročilo kar nekaj škode, toda težave boste prebrodili. Ne pozabite na svoje prijatelje, predvsem pa uživajte!

RIBI - Nekaj vam še ni povsem všeč, čeprav se stvari počasi urejajo. Le pazite v domačih odnosih in z nekom, ki pričakuje od vas več prijateljske podpore. Ni razlogov, da bi v nedogled šteli razloge za in proti.